Connect with us
Suzuki

Videók

Promó videón az új 1200-es Triumph Scrambler

Újabb teaser videót adtak ki az angolok, pár képkocka erejéig valamennyire látszik is a készülőben lévő 1200-es Triumph Scrambler

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Olyan sokat már nem kell aludni a bemutatóig, hiszen október 24.-én lerántják a leplet az új Scrambler modellről. Ez az új klip a motor off-road tulajdonságaiból villant egy keveset, a gyár reklámja szerint ’igazi kalandok’ várják az embert a nyeregben, ’scramblerkedésre’ született a gép, bármit is jelentsen ez. Ha a korábbi videókról lemaradtál volna semmi gond, mindegyik elérhető a neten.

Adunk egy kis összefoglalót is, nagyjából ezek a részletek derültek ki eddig a gépről:

Feltűnik egy letisztult, egyszerű első fényszóró rajta a műszerekkel, plusz a kötelezően középre pakolt Triumph logó, valamint dupla kipufogók oldalra helyezve és persze aranyszínűre fújt fordított első teleszkóp.

Még év elején egy külföldi motoros újság lencsevégre kapott egy épp’ tesztelésben lévő modellt Spanyolországban, elég gyanús, hogy a szóban forgó gépet sikerült lebuktatniuk. :)

Úgy tűnik, hogy ez a Scrambler sorozat lesz a következő szereplője az angolok retró szériájának, amiket az 1200-as sorkettes blokk hajt. Magát az erőforrást még 2016-ban mutatták be, és ő mozgatja a Triumph Bonneville, Thruxton és Bobber gépeket is. Habár már van egy 900-as Street Scrambler modellje az angoloknak, ez az új modell erősebb lesz, és feltehetőleg nem fog megijedni az off-road használattól sem.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending