Csatlakozz hozzánk

Blog

Programot ajánlunk: We love dirt!

Programot ajánlunk: “We love dirt”, a “koszos sportok” szerelmeseinek

Közzétéve

ekkor

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Bár május 14-ére már ajánlottunk Nektek programot (BenZso szülinapi party? :)), de ha nem tudsz elmenni Bajára Suzukikat (és tésztás halászlét) próbálni, akkor Monort javasoljuk egy kis offroad mulatozásra. Amennyiben kedveled a “dörtöt”, azon belül is az extrémebb vonalat, akkor ez a buli számodra erősen ajánlott.

A Hell támogatásával a DFTFMX szervezésében különleges kezdeményezés valósul meg a május 14-én a monori krosszpályán: ez a “We Love Dirt” (beharangozó videó) elnevezésű össznépi porolás. Vagyis itt és ekkor a dirt sportágak különböző fajtáit (BMX, MTB, MX és FMX) egy helyen találod meg.

“A profiknak pénzdíjas versenyeket szervezünk BMX és MTB kategóriákban. De gondoltunk az amatőrökre is: a pályát úgy alakítottuk ki, hogy a profik és az amatőrök igényit is kielégítse. Lesz nulla méterre betolt rámpa, hozzáértők segítségével ki lehet próbálni az ugratókat, ha az FMX érdekel, de a bicikli pályán is különböző nehézségű ugratókat alakítottunk ki. A motocross pálya is egész nap a ridereknek rendelkezésre áll! A rendezvényt tehetségkutatónak is szánjuk, tehát ha meg akarod magad mutatni, GYERE EL!” – írják a szervezők.

Május 14-én reggel kilenctől dübörögnek a krosszgépek és a zenei felhozatal fellépői  (Thrash Inside, No More Gravity, Suppah & Mc Fantom; DJ Dugó, DJ Padweiser és DJ Slow). A nevezési-és részvételi díj egyaránt ingyenes, de aki szeretné támogatni a rendezvényt és a dirt sportokat, az ötszáz forint ellenében támogatói jegyet vásárolhat (a fizetős vendégek között értékes ajándékokat sorsolnak ki). Érdemes benevezni a versenyekre, mert a BMX és az MTB kategóriában az első 3 helyezett pénzjutalomban részesül, 50, 30 és 20 ezer forint értékben. A pénzdíjas futamokon kívül lesz tehetségkutató és utánpótlás nevelő is, akárcsak motorozás MX-menőnkkel, Németh Kornéllal, továbbá freestyle motocross bemutató színesíti a programot. A szervezők mindenkit várnak, aki szeretné kipróbálni magát profi közegben vagy csak érdeklődik dirt sportok iránt.

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD

Trending