Csatlakozz hozzánk

Blog

Programot ajánlunk: We love dirt!

Programot ajánlunk: “We love dirt”, a “koszos sportok” szerelmeseinek

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Bár május 14-ére már ajánlottunk Nektek programot (BenZso szülinapi party? :)), de ha nem tudsz elmenni Bajára Suzukikat (és tésztás halászlét) próbálni, akkor Monort javasoljuk egy kis offroad mulatozásra. Amennyiben kedveled a “dörtöt”, azon belül is az extrémebb vonalat, akkor ez a buli számodra erősen ajánlott.

A Hell támogatásával a DFTFMX szervezésében különleges kezdeményezés valósul meg a május 14-én a monori krosszpályán: ez a “We Love Dirt” (beharangozó videó) elnevezésű össznépi porolás. Vagyis itt és ekkor a dirt sportágak különböző fajtáit (BMX, MTB, MX és FMX) egy helyen találod meg.

“A profiknak pénzdíjas versenyeket szervezünk BMX és MTB kategóriákban. De gondoltunk az amatőrökre is: a pályát úgy alakítottuk ki, hogy a profik és az amatőrök igényit is kielégítse. Lesz nulla méterre betolt rámpa, hozzáértők segítségével ki lehet próbálni az ugratókat, ha az FMX érdekel, de a bicikli pályán is különböző nehézségű ugratókat alakítottunk ki. A motocross pálya is egész nap a ridereknek rendelkezésre áll! A rendezvényt tehetségkutatónak is szánjuk, tehát ha meg akarod magad mutatni, GYERE EL!” – írják a szervezők.

Május 14-én reggel kilenctől dübörögnek a krosszgépek és a zenei felhozatal fellépői  (Thrash Inside, No More Gravity, Suppah & Mc Fantom; DJ Dugó, DJ Padweiser és DJ Slow). A nevezési-és részvételi díj egyaránt ingyenes, de aki szeretné támogatni a rendezvényt és a dirt sportokat, az ötszáz forint ellenében támogatói jegyet vásárolhat (a fizetős vendégek között értékes ajándékokat sorsolnak ki). Érdemes benevezni a versenyekre, mert a BMX és az MTB kategóriában az első 3 helyezett pénzjutalomban részesül, 50, 30 és 20 ezer forint értékben. A pénzdíjas futamokon kívül lesz tehetségkutató és utánpótlás nevelő is, akárcsak motorozás MX-menőnkkel, Németh Kornéllal, továbbá freestyle motocross bemutató színesíti a programot. A szervezők mindenkit várnak, aki szeretné kipróbálni magát profi közegben vagy csak érdeklődik dirt sportok iránt.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending