Csatlakozz hozzánk

Blog

Programajánló: Szegedi Motoros Fesztivál

Nem csupán motorostalálkozó, hanem valóban Fesztivál lesz a Napfény Városában augusztus elején, amit az izgalmas helyszín és a változatos programok egyaránt alátámasztanak

Közzétéve

ekkor

szegedi motoros fesztival 2015
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Szöveg, képek: FMP Szeged

Több éves tervezgetés után az FMP-Motorosok közössége úgy döntött, hogy itt az ideje egy szegedi rendezvény megszervezésének. A motorosok száma néhány év alatt a sokszorosára nőtt, ezzel együtt megváltoztak az igények is, hiszen ma már nem csak egy zárt, szűk motoros réteg létezik. Így a sztenderd fesztiválok mellett ez a kezdeményezés egy teljesen új, a szokásoktól eltérő szellemben várja az ország és a határon túli kétkerekűek szerelmeseit.

A rendezvény kivitelezésben a szakmában profik, az Ördögszekér Bt. segédkezik az FMP-nek, így biztosak lehetünk abban, hogy mind hangulatában, mind pedig a programkínálat terén egy sokkal változatosabb, izgalmasabb fesztiválnak nézünk elébe.

Az Újszegedi Partfürfő – tökéletes fesztiválhelyszín

A helyszínt a Szegedi Partfürdő területe adja, ami már magában különleges egy ilyen jellegű rendezvény lebonyolítására. A Fesztivál ideje alatt több medence is üzemel, továbbá külön röplabda és focipálya várja a sportrajongókat.

Az országban az emberek először itt láthatnak majd medence stuntot, illetve a motoros látványprogramok bemutatásáról a legnépszerűbbek, olyan nemzetközileg is elismert fenegyerekek gondoskodnak, mint pl. Herczeg Balázs „Mókus”, vagy Palatinus Attila „Pala55”, akik a hazai stunt kiemelkedő alakjai. Továbbá pajzán, és tűzzsonglőr show-val is kedveskedünk!

A fesztivál csúcspontja, és nagyszabású eleme a jelmezes motoros felvonulás, amely egyedülálló attrakció lehet a motoros fesztiválok között. Lesz még extrém halálgömbünk, amely szintén a motoros látványprogramok “felsőkategóriája”, ráadásul az egyik bemutató éjszaka lesz.

A jelmezes felvonulás abszolút kuriózum a motoros fesztiválok között!

A zenei kínálat szintén merőben eltérő lesz az eddig megszokottaktól, hiszen a kemény rock mellett, a rockabilly, a blues, a pop, az alter, a pop és a folk zene kedvelői is kényeztetve lesznek. Az ország több vezető zenekara is fellép nálunk (pl.: Depresszió, Paddy and the Rats, Little G Weevil, Hollywood Rose, és még sokan mások) ezzel növelve a rendezvény színvonalát.

A területen több színpad fog egyszerre üzemelni, melyek közül az egyiket kifejezetten a szegedi zenekaroknak építünk. Ez lesz a Szeged Live Stage. Itt megmutathatják magukat a helyi klubok azon „hős zenekarai”, akik évek óta ostromolják a nagyérdemű hallójáratait. Három nap alatt több mint húsz bandát fogunk felléptetni!

Pala a Vörösmarty tér után az üres medencében is megmutatja majd, mit tud!

Az országutak vándorai mellett szeretnénk a városban élő családokat és fiatalokat is meghívni, hiszen a számtalan motorcsoda puszta megjelenése sem mindennapi látványosság. Természetesen a programkínálat sem csak a „bentlakók” kiváltsága, az eseményre jegyet válthat minden kedves érdeklődő.

Részletes információk: www.szegedimotorfeszt.hu
Kapunyitás: 2015.08.07 14:00 óra
Napijegy: 2600 Ft.-/ nap és csak a helyszínen vásárolható meg!
Elővételes, akciós 3 napos bérlet: 5500Ft
3 napos bérlet a helyszínen: 6500 Ft
A rendezvény látogatása 14 éves kor alatt díjtalan

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending