Connect with us
Suzuki

Hírek

Programajánló: Rider Beach nyitóbuli

Hétvégén nagy bulival nyitja kapuit a Balaton-parti motorosparadicsom

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

“Nagypéntek, nagyszombat, nagy megnyitó szuperbuli a Rider Beach-en!” – vagyis kétnapos partyval nyitja meg kapuit Magyarország első motorosbarát nyaraló és szórakoztató bázisa!

Hallhattunk már motorosbarát kocsmáról, szállásról, étteremről, kávézóról, de a motoros társadalom számára tervezett “nyaraló és szórakoztató bázis”-ról talán még nem. Különösen kis hazánkban, ahol egy nagy ötlet megvalósításához legalább ilyen nagy merészségre és elszántságra is szükség van. A Rider Beach is hatalmas elképzelés, ráadásul már meg is valósult.

A hivatalos működésnek már csak a nyitóbuli “áll az útjában”, amire április 2-án és 3-án kerül sor (péntek – szombat). A ‘Beach-t a 7-es út mentén Balatonlelle és Balatonszemes között találod, közvetlenül a parton. Na de hogyan is kell elképzelned egy motoros nyaralóbázist? A legfontosabb, hogy tárt karokkal várják a magunk fajtákat, vagyis megkülönböztetett figyelemben részesülnek a motorosok. Sőt, a motorokat kedvelők is, így ha – véletlenül, kényszerből – kocsival jársz arra, mondjuk Talma pólóban csöngess a recepciónál, hátha olcsóbban kapsz apartmant – amiből 20 darab található a Rider Beach-en. Ezen kívül étterem, bár és egy rendezvénysátor is a központ részét képezi, ahol az egész szezon során koncertekkel, rendezvényekkel, találkozókkal szeretnék színesebbé tenni balatoni kiruccanásodat.

Egyedülálló elgondolás a jövőben a helyszínen megvalósuló vezetéstechnikai oktató pálya – és “dühöngő”, ahogy ők nevezik. Az utcai bravúroskodást próbálják majd ezzel visszaszorítani, amiből akad bőven szép időben a Balaton-parton. Ha pedig nem elégedsz meg A-s és B-s jogsiddal, a ‘Beach keretein belül lehetőséged lesz akár hajókapitányi vizsga letételéhez, de úgy is hajókázhattok, hogy nem Te vezetsz. Tudjuk jól, hogy akár egy kolbászozás is elegendő indok lehet egy szép nyári szabadnapodon, hogy leruccanj motorral a Balcsira. De így legalább van mit mondanod az asszonynak is, hiszen Te a legújabb motoros nyaraló és szórkoztató bázisra mész feltöltődni – de még jobb, ha a párod is magaddal viszed. Mondjuk hétvégén a kétnapos nyitóbulira, ahol a Balaton bűvölete mellett változatos programokkal is várnak, íme:

Április 2. Péntek:

18:00h  Hollywood Rose

20:00h  Zanzibar

kb. 22:00h-tól a koncert után óriás buli és karaoke

Április 3. Szombat:

19:00h  Póka Egon Experience

21:00h  Edda Művek

kb. 23:00h  Sztriptíz show a Sztriptíz világbajnok Pirner Alma Tűz Show-ja

kb. 23:30h a koncert után óriás buli és karaoke


További programok:

– “ugráló-vár”

– rider beach élő csocsó kupa

– Rodeo Bika

– koktélbár, sör-virsli, kolbász, pecsenye,

– “Somogyban biztonságban motorkerékpáron is” motoros túra Kaposvárra rendőrmotoros kísérettel, a biztonságos közlekedés jegyében – indulás 9:00-kor a Rider Beach-ről vetélkedők egész nap, nyereményekkel

– lovasbemutató, lovaskocsizás, lovaglás a közeli Rádpusztán


“Étterem, party, hajózás, szállás” elsősorban nekünk, motorosoknak – ez a Rider Beach

Jegyárak:

napi belépő lányoknak 1300 Ft

napi belépő fiúknak 2500 Ft

kétnapos belépő lányoknak 2500 Ft

kétnapos belépő fiúknak 4500 Ft

További információk: + 36 30 603 2727 vagy + 36 30 855 7056

riderbeach.eu

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending