Csatlakozz hozzánk

Akciók

Programajánló: Rider Beach majális

Ha még nem döntötted el, hol töltöd a munka ünnepét, a Rider Beach-nek van egy remek ajánlata számodra

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Május 1-jén családias hangulatú, ingyenes rendezvénnyel várja a látogatókat – kicsiket és nagyokat egyaránt – a 7-es út mentén található Rider Beach.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, húsvétkor nyitotta meg kapuit hazánk első motorosbarát nyaraló-és szórakoztató bázisa, méghozzá egy többnapos nyitóbuli keretében. Máris itt egy újabb piros betűs nap, amely újabb Rider Beach bulit is jelent.

Május első napján, szombaton reggel 10-től egészen 18 óráig színes programokkal várják a családokat a szervezők, melyek között szerepel gyermek quadozás és UAZ autóztatás, tűzoltóautó és harci jármű kiállítás, májusfaállítás és faültetés, henna, arcfestés, kézműves foglalkozások és családi vetélkedők. Mindez élőzenei aláfestéssel és értékes Rider Beach nyereményekért, melyek közül a fődíj egy kétszemélyes hétvége a ‘Beach-en! Ráadásul a programok nem érnek véget este 6-kor, mivel 7 órától utcabál lesz, melyen a Madarak Házibuli Zenekar szolgáltatja a muzsikát. Minden kedves érdeklődőt, családot és motorost szeretettel vár a Rider Beach!


Balatonlelle és Balatonszemes között, a 7-es út mentén, közvetlenül a parton találod a Rider Beach-t

Az egész szezonban, nyár folyamán is biztosít programokat a Rider Beach, ezekről a későbbiekben számolunk be.

További információ:
+ 36 30 603 2727 vagy + 36 30 855 7056, www.riderbeach.eu


“Köszöntsük együtt a tavaszt és a motorozást!”
 

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending