Csatlakozz hozzánk

Hírek

Programajánló: kis versenyek nagy csatákkal (új időpont!)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Korábbi TesztMotor Kupánkhoz hasonló kergetőzést rendeznek Hernádon a Száguldó Angyalok, amire minden versenyszellemet felszabadítani vágyó motorost szeretettel várnak! Július 7-én, szombaton 10 órától – az utánpótlás nevelés céljából épített – Talmácsi-ringre invitálják a motorosokat, ami tökéletes helyszín az önfeledt mókázásra.

A “versenygépeket” 50 köbcentis kis Yamaha PW motorok jelentik – ami jóval nagyobb buli annál, mint amilyennek hangzik 🙂 A mini krosszgépeket persze aszfaltra való robogógumikkal szerelték, és mivel mindenki ilyennel megy, az egyenlő esélyeknek köszönhetően óriási csaták várhatók 🙂 A relatíve kis sebességnek köszönhetően nem lehet igazán nagyot esni, de az igazság az, hogy kis túlzással ezeknek a versenyeknek a bukta nem opciója, hanem velejárója 🙂 Ezért természetesen kötelező a megfelelő védőfelszerelés, ami igény esetén a helyszínen, Talmáéktól is bérelhető.

A Talmaringen egyébként megtekinthető a Talmácsi múzeum is, ahol világbajnokunk korábbi versenymotorjai sorakoznak. Ami az árakat illeti, a félnapos motorozás 5000, míg az egész napos versenyzés 8000 forintba kerül – ez annak fényében nem sok, hogy ennyit valószínüleg egyébként is elmotoroznál egy kiadósabb szombati napon, így pedig igazi kis motorversenyeken élheted át a “részingfílinget”. Egykor itt rendezett TesztMotor Kupánk tapasztalataira támaszkodva nem szívesen hagynánk ki ezt a bulit, szóval szólj Te is a haverjaidnak, hogy eljött a megmérettetés ideje 😉 Mi ott leszünk!

További infó az esemény Facebook oldalán

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending