Csatlakozz hozzánk

Hírek

Programajánló: kis versenyek nagy csatákkal (új időpont!)

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Korábbi TesztMotor Kupánkhoz hasonló kergetőzést rendeznek Hernádon a Száguldó Angyalok, amire minden versenyszellemet felszabadítani vágyó motorost szeretettel várnak! Július 7-én, szombaton 10 órától – az utánpótlás nevelés céljából épített – Talmácsi-ringre invitálják a motorosokat, ami tökéletes helyszín az önfeledt mókázásra.

A “versenygépeket” 50 köbcentis kis Yamaha PW motorok jelentik – ami jóval nagyobb buli annál, mint amilyennek hangzik 🙂 A mini krosszgépeket persze aszfaltra való robogógumikkal szerelték, és mivel mindenki ilyennel megy, az egyenlő esélyeknek köszönhetően óriási csaták várhatók 🙂 A relatíve kis sebességnek köszönhetően nem lehet igazán nagyot esni, de az igazság az, hogy kis túlzással ezeknek a versenyeknek a bukta nem opciója, hanem velejárója 🙂 Ezért természetesen kötelező a megfelelő védőfelszerelés, ami igény esetén a helyszínen, Talmáéktól is bérelhető.

A Talmaringen egyébként megtekinthető a Talmácsi múzeum is, ahol világbajnokunk korábbi versenymotorjai sorakoznak. Ami az árakat illeti, a félnapos motorozás 5000, míg az egész napos versenyzés 8000 forintba kerül – ez annak fényében nem sok, hogy ennyit valószínüleg egyébként is elmotoroznál egy kiadósabb szombati napon, így pedig igazi kis motorversenyeken élheted át a “részingfílinget”. Egykor itt rendezett TesztMotor Kupánk tapasztalataira támaszkodva nem szívesen hagynánk ki ezt a bulit, szóval szólj Te is a haverjaidnak, hogy eljött a megmérettetés ideje 😉 Mi ott leszünk!

További infó az esemény Facebook oldalán

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending