Csatlakozz hozzánk
MPS SC Vintage

Blog

Programajánló: Jubileumi Honda Motoros Majális, Kunmadaras

Majálisozz Kunmadáron! Kis kedvcsináló a jubileumi sebesség- és lóerő-őrülethez!

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Az immáron Európa-szerte ismert Kunmadarasi rendezvénysorozat, hazánk legnagyobb motorsport megmozdulása idén ünnepli 15. születésnapját. Ebből az alkalomból a szervezők rengeteg jubileumi meglepetéssel készülnek az idénynyitó bulira (még a pályát is kipróbálhatod), a szokásos színvonalas Kunmadár-attrakciók mellett persze!

Az április 30-án kezdődő Honda Motoros Majálison ezúttal is lesz minden, ami a hosszú tél után kárpótol mindenkit. A teljesség igénye nélkül lássuk, mi vár ránk a kunmadarasi reptéren!

Az, hogy itt láthatod Magyarország legerősebb utcai és speciális (épített) motorjait, már 15 éve megszokottnak számít. Mindez kiegészül olasz és cseh dragbike-okkal is, itt lesz a rutinos róka, Davide Ricci Olaszországból és idén újra jönnek a csehek!

2001-ben Peter Bossert és Bernd Dietrich hozta el Magyarországra a profizmust. Bossert tavaly ugyan már volt nálunk, most újra eljön, hogy megmutassa: öreg róka nem vén róka. És ha sikerül rábeszélnie, akkor jön Bernd Dietrich és elhozza ProStock gépét és ő is rajthoz áll!

A magyar öreg rókák is felbukkannak ismét! Hazánkban Orgoványi György és Erdős Csaba neve egyet jelent a dragbike sport megszületésével. Orgoványi Gyuri 2003-ban Brno-ban egy versenyen balesetet szenvedett, kisebb sérülésekkel megúszta ugyan, de a gépe totálkáros lett. Azóta nem versenyez. Erdős Csaba pedig átnyergelt a dragster autók világába. Ők ketten egy jubileumi futam erejéig újra rajthoz állnak!

Stunt OB dobogó: Mikeboy, Tompika és Pala (további díjátadó fotók a lenti linken)


Orgoványi György 2002-ben (a kép jobb oldalán; ellenfele Bernd Dietrich)

Erdős Csaba ha már itt lesz, előveszi 3500 LE-s dragster autóját és új magyar csúcs beállítását kíséreli meg! Így a dragster autósok sem maradnak látnivaló nélkül!

Már szinte törzsvendégnek számít az ezúttal is a legfőbb szenzációt biztosító őrült francia, Eric Teboul is, rakétahajtású motorjával rendre dönti meg a kétkerekű gyorsulás világrekordját, legutóbb Angliában futott egy 5.55 másodperces időt… Most újra elhozza Magyarországra rakétamotorját, hogy újabb világcsúcsra törjön!

Na és a sörfutásra ki emlékszik? Az is lesz! (a 402 méteres távon elsőként célba érő futó nyeri a láda sört 🙂 – a szerk.)

Aki végképp szeretne elmerülni a retró életérzésben, annak telitalálat lesz a nosztalgia gépek kiállítása és versenye! Döcögő-pöfögő gépcsodák is rajthoz állnak majd. Erről bővebben ITT olvashatsz.

A múlt után vissza a jövőbe! A szervezőcsapat mindig is arra törekedett, hogy érdekes és izgalmas technikai látnivalókkal szolgáljon. Erre az alkalomra elhoztak egy járművet a jövőből, amely 2661 km-t képes megtenni 1 liter benzinnel! Részletek a Megameter-ről ITT.


A meglehetősen kellemes fogyasztású Megameter…

Stunt riderek természetesen ismét lesznek, minden mennyiségben! A SHOX-AGV Stunt Nagydíj keretén belül a hazai élvonal képviselteti magát nálunk!

Igazi családi esemény lesz! Hogy az egész család jól érezze magát, a kicsiket játszóház várja, és gyerekmotorozás, lesznek bio ételek és még rengeteg minden más is, amelyeket a részletes programtervben lehet megtalálni.


Nosztalgikus sebesség- és lóerő-őrület Kunmadarason – mi ott leszünk! Időpont: április 30. – május 1.

Jubileumi Kunmadár-pólók. “Senki ne felejtse: Kunmadár 2012-ben is hazavár!”

Folyamatos információk Kunmadár Facebook oldalán
és a
kunmadarasmotorsport.hu-n
Forrás:
Speed Riders MC

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending