Connect with us

Hírek

Profi motorversenyző halt meg a Deadpool 2. című film forgatásán

Joi “S.J.” Harris most először próbálta ki magát kaszkadőrként

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A kanadai rendőrség megerősítette, hogy a kaszkadőrnő hétfőn reggel hunyt el, és a tartományi munkabiztonsági hivatal vizsgálatot indított az ügyben.

Deadline információi szerint az elhunyt kaszkadőr Joi „SJ” Harris profi motorversenyző, aki először dolgozott kaszkadőrként. Feltehetően a filmben Dominót játszó Zazie Beetz helyett forgatott a veszélyes jelenetben. A színésznőt ugyanis a múlt héten motorozni látták a helyszínen dolgozó fotósok.

A szemtanúk beszámolóiból kiderült, hogy a kaszkadőr motorjával kisodródott az útról és belerohant egy épület üvegfalába. A helyszínre érkező mentők 45 percig küzdöttek a nő életéért, majd a megkülönböztető jelzés használata nélkül távoztak.

A Marvel Comics képregénye nyomán készülő filmet, amelyben a vancouveri származású sztár, Ryan Reynolds játssza a főszerepet, június óta forgatják British Columbiában.

„Ma tragikus körülmények között elveszítettük a stábunk egyik tagját a Deadpool forgatása közben. Összetört a szívünk, meg vagyunk döbbenve, és le vagyunk sújtva, de a mi gyászunk közel sem akkora, mint az elviselhetetlen fájdalom, amit a családja és szerettei érezhetnek ebben a pillanatban” – twitterezte a színész.

A Vancouver Sun beszámolója szerint a belváros utcái a múlt hét óta le vannak zárva a motoros és robogós jelenetek felvételei miatt.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending