Connect with us
Suzuki

Vezetéstechnika

Próbáld ki magad a Hungaroringen most szombaton!

Június 28-án, szombat este 5-tól 8-ig ismét miénk a Ring: újra egy nagypályás TesztMotor Tréning keretében várunk mindenkit, aki biztonságos körülmények között, felvezetők (BenZso, HH) segítségével ismerkedne meg a mogyoródi aszfaltcsíkkal

Published

on

hungaroring ejszakai motorozasok 2014
ULTRABOLT
RST AIRBAG

A három órás kellemes nyáresti motorozás – teljes odafigyeléssel, instruktorral – bevezető áron most csak 8.000 forintba kerül, ami annak fényében nem hangzik soknak, hogy egyébként 4X20 perc “szabad” motorozás egy pályanapon 18 ezer forint. A célunk ezzel az akcióval az, hogy bárki (de főleg olyanok, akik még nem jártak a Hungaroringen) testközelből megismerkedhessen hazánk F1-es pályájával, és ezáltal saját motorjával… A hungaroringi Motoros Akadémia és a TesztMotor Tréning közös szervezésében több alkalommal is lesz esti motorozás felvezetőkkel a szezonban – legközelebb június 28-án.

UPDATE!

A keddi eső miatt elmaradt motorozást is most szombaton (június 28) lehet pótolni. Aki megkapta a levelet és már vissza is igazolta a helyét annak már biztosítva van a helye, de maradt még 14 db helyünk, erre még lehet regisztrálni itt a cikkben alul a regisztrációs űrlapon.

Kérünk benneteket, hogy időben 3/4-re érkezzetek a helyszínre, hogy a csoportbeosztásokat meg tudjuk csinálni, és időben a pályára tudjunk gurulni!

A helyszínen érkezési sorrendben történik a regisztráció, tehát, ha megtelik a korlátozott létszám, akkor már nem biztos, hogy mindenki pályára tud lépni, de dolgozunk rajta, hogyha esetleg többen lennénk (ami az előző tréningből kiindulva nem valószínű) , akkor mindenkinek jusson lehetőség pályára lépni… 

Az érkezés javasolt időpontja délután háromnegyed 4, ugyanis 16 órakor tartunk egy – kötelező – eligazítást, amelyen a legfontosabb “pályára lépés előtti” tudnivalók hangoznak majd el (ha kezdő pályázó vagy, olvasd el ezeket a tippeket!). A bőrruha nem kötelező, de ajánlott (a tetőtől-talpig protektoros felszerelés viszont követelmény a pályára guruláshoz). A TM Tréning részéről a maximum létszám előreláthatólag 30 fő, ami két csoportot jelent, BenZso és a kakucsi oktatásainkról is sokatok által ismert, bizonyos HH Taylor felvezetésével 🙂


“A közúti közlekedés biztonságosabbá tétele mellett a Motoros Akadémia hivatott a különböző képességű és stílusú motorosok számára újra megteremteni azt az érzést, amit csak egy versenypályán történő motorozás nyújthat. Mindez valakinek csak ízelítő motorozást, kellemes, lendületes íveket jelent. Másoknak pályaszélességet és bekormányzási, érintési, kigyorsítási pontokat… És van, aki majd a mi segítségünkkel keresi a hiányzó másodperceket!”

“Mindenképpen óriási segítség, hogy tapasztalt instruktorok alapozzák meg a tudást, amivel akár egy motoros nyílt napon (is) magabiztosabb leszel – és képes ezáltal még több pozitív tapasztalatot szerezni. Mindenki számára kihívás a részvétel, illetve lehetőség, hogy csökkentsd a motorod és motorozási tudásod közötti különbséget, hogy teljesen biztonságos környezetben, hiteles útmutatások által kovácsolódjatok össze”

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending