Csatlakozz hozzánk

Hírek

Próbáld ki az (új) Kawákat!

Egy hét múlva erre lehetőséged nyílik a kakucsi pályán (FRISSÍTVE!)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Április 13-án hosszabb kihagyás után újra zöldbe öltözik a KakucsRing: oldalunkon keresztül is hallhattatok már arról, hogy jövő pénteken rendezik meg az idei Kawasaki Tesztnapot, amely keretében kipróbálhatjátok a hajógyáriak legújabb modelljeit is.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az eredeti délután egy órai kezdést délelőtt 10-re módosították a szervezők, így egész nap lehetőség nyílik a tesztelésre. A kipróbálható motorok teljes listáját még a héten megtalálod a Kawasaki weboldalán, illetve facebookos rajongói oldalán is.

További hír a márka háza tájáról, hogy a zöldek március 26-ától április 30-áig tartó akciójának keretein belül 25 százalékos kedvezmény vonatkozik minden gyári Kawasaki kiegészítőre, alkatrészre és ruhára – melyek egy részét Kakucson is megvásárolhatod a Tesztnapon. Tehát ha nem riaszt el a pályamotorozástól a 13-ára eső pénteki időpont, akkor – ahogy mondani szokták: ne légy papucs, irány Kakucs!


A Kawasaki legújabb modelljeit is kipróbálhatod Kakucson

Frisstíve – 2012. 04. 07.

“A húsvéti ünnepek záróakkordjaként, április 13-án megrendezésre kerülő nyílt Kawasaki Tesztnapon bárki részt vehet, aki érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik, valamint a biztonsági előírásoknak eleget tesz és még „Zöld erdőben jártunk Kawasakit láttunk, lehetett vezetni, a KakucsRingen tesztelni”-típusú locsolóverssel sem kell külön készülnie…

A rendezvény célja, hogy a márka rajongói első kézből ismerhessék meg az idei év modelljeit, azok újdonságait, a masinák menetteljesítményét, komfortját, egyszóval a Kawasaki motorkerékpárok által nyújtott élményt.  Elcsépelt, de igaz, a puding próbája az evés, a motoroké pedig a motorozás, hiszen a kiszemelt, hőn áhított járgányokat csak azok nyergében lehet igazán megismerni. Ezért mindenkinek lehetősége nyílik, hogy a habitusához vérmérsékletéhez, ízléséhez leginkább illő Kawasakira üljön, és saját maga fedezze fel a masinák személyiségét, legyen szó a ZZR 1400 brutalitásáról vagy éppen az úl Versys könnyedségéről. A Kakucs Ringen a teljes 2012-es Kawasaki modellválaszték felvonul, így biztosan mindenki megtalálja a maga „párját”  – a zöldek közleményéből tehát kiderül, hogy minden idei Kawát ki lehet majd próbálni!

Néhány fontos tudnivaló az eseményről

Regisztrációra csak a helyszínen lesz lehetőség 9.30-tól az erre kijelölt helyen

– Az előregisztráció (ne ott kelljen kitölteni a lapot) letölthető – INNEN

– Tesztelni csak protektoros motoros ruházatban lehet

– A tesztelés során a tesztelő teljes anyagi felelősséggel tartozik a tesztmotorért

– A motorokat és a pályát is csak saját felelősségre lehet használni

– Csak érvényes jogosítvánnyal lehet tesztelni

– A helyszínen lehetőség lesz 25 % kedvezménnyel vásárolni Kawasaki kiegészítő termékeket

Forrás: Kawasaki

Comments

comments

Trending