Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Powertector protektorok a Shox-tól

Motoros ruházatot jobb esetben mindenki magára kap indulás előtt, a plusz védelemre azonban még mindig viszonylag kevesen gondolnak. Pedig a kiegészítő felszerelések viselése legalább olyan fontos

Közzétéve

ekkor

powertector protektorok
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD
Ha pozitívak akarunk lenni, mondhatjuk azt, hogy az időjárás adott még pár nap haladékot, hogy a hiányzó védőfelszereléseket beszerezzük az első igazi tavaszi csapatások előtt. Készüljünk fel gerincünk, térdünk és mellkasunkat védelmére is alapos(abb)an, hiszen egy „átlagos” motoros ruha (például egy kordura dzseki) alá „a kockázatok és mellékhatások elkerülése érdekében” bizony nem árt például még egy jó gerincprotektor.

A Shox Motoros Áruházba most érkeztek meg a Powertector felszerelések. A termékcsaládban találhatunk gerincvédőt, térd- és mellkasprotektort, valamint térdkoptatót is.

A gerincprotektor árai növekvő sorrendben 23 990 Ft (S), 25 990 Ft (M) és 27 990 Ft (L). A mellkasprotektor13 990 forintért hazavihető

A SYSTEM-B egy prémium gerincprotektor, mely teljesen felveszi a gerinc formáját, ezáltal biztosítva a legtökéletesebb védelmet. Jól szellőzik, ráadásul összehajtható, így kis helyen is elfér. Az alább található HEXA-C mellkasprotektorral kiegészíthető.

A világ egyik legnagyobb protektorgyártójának HEXA-C mellkasprotektora apró, méhsejt formájú darabokból áll, ennek köszönhetően rugalmasan képes idomulni a motoros adottságaihoz. Pántokkal tudod magadra aggatni, de akár a gyártó System-B gerincprotektorával össze is kapcsolhatod. Annyira könnyű és rugalmas protektorról van szó, hogy szinte észrevétlen a viselése, és egyáltalán nem zavar a szabad mozgásban.

Hogy miért fontos a mellkasprotektor?

Az ember csontvázát nem nagy sebességre „találták ki”. Az emberi fej ütközésekkel szembeni ellenállóképességét a bukósisakkal lehet fokozni, ugyanerre a test esetében a protektorok hivatottak. Ma már minden épeszű motoros hord térd-, könyök-, váll- és gerincprotektorokat. Mi kellhet még? 

Motoros baleseteknél egyre gyakrabban fordulnak elő mellkasi sérülések. Egy mellel „levett” autó vagy szalagkorlát súlyos, életveszélyes borda- és tüdősérülésekkel járhat. Hogyan lehetne ezek ellen védekezni?

Off-road motorosok páncéljának már régóta része, utcai védőfelszereléseknél viszont ma még kevésbé elterjedt a mellkasprotektor. De gondolj bele, tíz éve még a térdvédő sem volt „divat”, nemhogy a gerincprotektor. Eljön az idő, amikor ugyanolyan természetes lesz egy nagy csapatás előtt felvenni a mellkasprotektort, mint most a többi hasznos védőfelszerelést.

A térdvédő 12 990, a koptató pedig 7 990 magyar forintot kóstál

A SPAN fedőnevű térdvédő egy flexibilis protektor, mely nem zavar a mozgásban. Lélegző anyagból készül, utcai nadrág alatt is viselhető.

És végül itt a POWERSLIDER térdkoptató, mely kétféle anyag összetételéből készült, ezáltal garantált a tartóssága.

SHOX Motoros Áruház

Budapest, 1033 Szentendrei út 89-93.
Vevőszolgálat: 06-1-430-1035
Forró vonal: 06-30-640-6801
www.shox.hu
Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10:00-18:00-ig
Szombat: 10:00-14:00-ig

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Trending