Connect with us
Suzuki

Hírek

Pokoli lendület: több fronton támad a Hell 2014-ben

A szokásos év eleji szezonnyitó sajtótájékoztatóján mutatta be a Hell az idei versenycsapatát Inárcson. A régi tagok mellett új sportágak és kupasorozat támogatásába vágott bele a piacvezető energiaital-gyártó

Published

on

hell 2014 inarcs
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Az eseménynek az impozáns inárcsi Bodrogi Kúria adott otthont – a sajtótájékoztató folyamán a Hell Racing Teamhez idén csatlakozott B3 Racing Team pilótái is bemutatkoztak. Wéber Gábor nagy lendülettel vág neki a Seat Leon Kupasorozat futamainak, hiszen nem titkolt célja, hogy újból meghódítsa a bajnoki első helyet. A televíziós szakkommentátor és újságíró csapattársa a bajnokság egyetlen női résztvevője, Bús Edina. A sportos hölgy 2006-ban kezdett versenyezni, 2011-ben pedig már megnyerte a Lotus Ladies Cup-ot.

A Hell Energy csapatában tudhatja Korda Eriket és új navigátorát, Nyirfás Juliannát, akik már bele is vágtak az idei szezonba. Legutóbb Túrkevén egy balszerencsés kezdés után a FIA CEZ Kupa és a magyar bajnokság abszolút harmadik helyén érkeztek célba.

A driftesek háza táján is nagy a lelkesedés. Grózinger Zsolt a tavaly meghódított bajnoki cím megvédését tervezi és ígérete szerint hatalmas csatákra számíthatunk tőlük György Szilveszterrel, aki több éve épülő új autójával (alapja egy BMW E46 M3, amely egy E92 orrot kapott, és egy Lancer EVO IX motorját) vág neki a 2014-es évnek.

A motokrosszos (quados) különítmény

Motokrossz: a KTM Kecskemét MX csapata 2014-ben is nagy lelkesedéssel vág neki a szezonnak, 11 versenyzője szinte az összes kategóriában képviseli majd a Hellt. Tavaly szép sikereket értek el az idősebb korosztály versenyzői, a MAMS Motocross Kupa Senior MX1 kategóriájában Kamrás Károly 2. helyezett lett, a Senior MX2 kategória bajnokság pedig Zanócz Roland abszolút győzelmével végződött. A MAMS Élsport II. MX1 bajnokságban pedig Szabó Zoltán a második helyet foglalhatta el a dobogón. A KTM Kecskemét 2013-ban a magyar csapatbajnokságon 2. helyezést szerzett.

A Hell Junior Racing Team idén egy újabb motokrosszos fiatalemberrel bővül. A 13 éves Karai Kristóf – aki tavaly junior szlovák bajnoki címet szerzett – quad versenyző idén 3 országban is indul, a magyar mellett idei célja a szlovák bajnoki cím megvédése, és dobogós helyezést szeretne Csehországban is. Kovács Ádám Zsolt – aki 5 éves kora óta motorozik versenyszerűen és már kétszeres magyar bajnok az 50 ccm-s kategóriában, 65 ccm-ben pedig többszörös osztrák bajnok – idén is a külföldi versenyekre, az Európa és világbajnokságra koncentrál majd. A tavaly az Év Motokrosszozójának választott 10 éves fiatalember egy több hetes spanyol tehetségkutató edzőtáborban vett részt, ahol a kiemelt versenyzők közé választották. A 2014-es éve remekül indult, Belgiumból nem olyan régen futamgyőzelemmel tért haza.

A motorsporton túl…

Bogár János az inárcsi sajtótájékoztatón nem tudott jelen lenni, de 2014-ben a Hell színeiben áll rajthoz valamennyi futóversenyen. A 48 eseményből álló versenynaptára már önmagában is emberfeletti, hiszen köztudottan nem mindennapi távokat teljesít. János az egészséges életmód hírnöke, elszántsága és kitartása példaértékű, minden nap futással kezd reggel, ami az ő esetében egy laza 40km-es maratont jelent…

A tavaly is hihetetlen eredményeket produkáló Gercsák Szabina – aki a csapat első hölgy tagja volt – továbbra is a Hell támogatásával versenyez majd. A tehetséges miskolci judo-s lány a 2013-as évben már komoly eredményeket ért el a felnőttek között is itthon és külföldön egyaránt, az Ifi EB és VB-n pedig magabiztos győzelemmel bizonyította, hogy a 63 kilogrammos súlycsoportban nincs ellenfele.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending