Connect with us
Suzuki

Újdonság

Pókerasztalnál a GP-ászok

Hihetetlen, de Colin Edwards még mindig a MotoGP királykategóriás mezőnyének tagja – de ami sokkal jobban megy neki mostanság, az a póker, a Texas Holdem – ami a Texasi Tornádónak abszolút hazai pálya…

Published

on

motogp bwin poker
ULTRABOLT
RST AIRBAG

A gyorsasági motorsport világában a MotoGP versenysorozat már régóta a motorversenyzés csúcsát képviseli. A MotoGP valóban egy globális küzdelem, hiszen a jelenlegi 2014-es bajnokság küzdelmei 18 pályán és 13 különböző országban zajlanak. Az olyan pályák, mint Sachenring, Le Mans, Jerez és Motegi csupán néhány helyszín a MotoGP izgalmas naptárában! Ezen versenyeket rajongók milliói követik figyelemmel szerte a világon – ehhez hasonlóan az utóbbi évtizedben a póker népszerűsége is robbanásszerűen növekedett. A magasrangú élő bajnokságok már szinte bárhol felbukkanhatnak a világon, mint például Budapesten, Marrakeshben vagy Monte Carlóban. Mind a WPT (World Poker Tour) és a World Series of Poker fordulói immáron kiterjedt televíziós közvetítési lefedettséget élveznek szerte a világon.

Természetesen a MotoGP – mint a motorozás premier bajnoksága – felkeltette számos szponzor érdeklődését, akik támogatásukkal egy óriási rajongótáborral ismertethetik meg magukat. Az online sportfogadás úttörője, a Bwin – amely jelenleg a partypoker.com tulajdonosa – immáron 10 éve működik együtt a MotoGP világával. Az együttműködés többféle támogatások keretében valósul meg, melyeket biztosan folytatnak, egészen 2015-ig. A Bwin négy rangos helyszín főszponzorává vált még 2012-ben, ezen nagydíjak pedig Mugello, Misano, Silverstone és Brno.


A Bwin a támogatások mellett bizonyítottan jó szórakozást tud nyújtani a versenyzők számára. Egy barátságos félórás pókerjátszmára hat MotoGP versenyzőt ültetett össze a Bwin a Sky Platformon, egy 22 személyes pókerteremben, 50 méteres magasságban, még 2009-ben. A versenyzők név szerint Marco Melandri, Randy de Puniet, Mika Kalio, Niccolo Canepa, Alex de Angelis és Yuki Takahashi voltak. Az eseményt a következő évben megismételték, ahol 5 versenyző vett részt a fényűző Poker Yachton: Melandri, de Puniet, Kalio, Alvaro Bautista és Colin Edwards. Utóbbi nevéhez mérten – a Texasi Tornádó – MotoGP versenyző mivolta ellenére mesterien űzte a számára hazai Texas Holdem játékot… (X)

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending