Connect with us

Hírek

Pofás lett a Moto Guzzi túraendúrója

A Moto Guzzi retro hangulatú túraendúrójáról lehullt a várva várt lepel, és nem csalódtunk, igazán markáns kis terepmotort sikerült alkotnia az olaszoknak

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A Moto Guzzi V85 TT egy teljesen új acélcsöves vázat és egy 850-es, 80 lóerős blokkot kapott, ami a későbbiekben alapként szolgál majd több modell számára is.

A V2-es motor valószínűleg lendületesen fog harapni, az aszimmetrikus lengővillája egy darab oldalra szerelt rugóstagot kapott. Egy 19 colos első, és egy 17 colos hátsó kerék fog kivinni a világból minden világjárót aki beleinvesztál ebbe a nyolcvanas évek hangulatát idéző klasszikus paripába.

A motoron szépen mutat a TFT kijelző, praktikus állítható szélvédőt kapott és szintén állítható kipörgésgátlót a 21 literes könnyű kis tank mellé.

Feketében és trikolor színekben mint két végletként készítették el a vásárlóknak, finom és lágy vagy vagány bohókás érzést keltőn. De ezenkívül is érdemes jobban körülnézni rajta, hiszen nagy odafigyeléssel válogatták össze még a legapróbb alkatrészeit is.

Kétségtelen, hogy a Moto Guzzi a V85TT-vel egy új korszak kezdetébe lépett, az új modell lenyűgöző dizájnjával, a praktikum és a retró stílus összeolvasztásával igazán menő kétszemélyes túramotort faragott.

 

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending