Connect with us
Suzuki

Blog

Pletyka a boxutcából

A Hungaroringen bóklászva láttunk ezt-azt és mi elkezdtünk kombinálni. Magda Attiláról van szó

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A Hungaroringen bóklászva láttunk ezt-azt és mi elkezdtünk kombinálni. Magda Attiláról van szó

Szokták mondani, hogy ezt meg azt csicseregnek a madarak. Ezennel mi leszünk azok a bizonyos csőrös állatok, hiszen a Hungaroringen bóklászva hallottunk és láttunk, amiből jó kis pletykát kombináltunk össze. Persze nem megalapozatlan, amit álíltunk, de készpénznek se lehet venni. Kíváncsiak vagytok már mi, hogy miről van szó?

Összefutottunk Magda Attilával, aki jó ideje nem ült már motoron, pedig a Factory Racing versenyzőjeként a SuperSport VB-t is megjárta már. Van ez így, hisz egykori csapattársának Németh Balázsnak sem volt állása, most meg mindenki tudja hova került. Viszont egész nap rengeteget legyeskedett egy új csapat, a Racing Pig körül, aminek egyébként mi is komoly támogatói vagyunk. Nem rég alakult a Yamaha motorokra épülő gárda, két R6-ossal és két R1-essel szállnak csatába a többiekkel. Egyelőre csak a Yamaha R-széria futamain illetve a hazai bajnokságokban indulnak, de jövőre már komolyabb tervek is vannak. Hasonlóan a Factory Racing Team-hez ők is egy igen erős külföldi versenysorozatban szeretnének helyt állni, de hogy pontosan melyikre gondol a csapat vezetője, nem tudhattuk még meg.

Mint ahogy az sem derült ki, hogy Magda Attila miért sündörgött annyit az Racing Pig-es R1 körül. Sőt mi több, pár kör erejéig be is járathatta a motort idén még nem látott tagjait. Igen tudjuk, hogy ez így egyelőre elég titokzatos és konkrétumok nélküli, de ha az összes elcsent információt összeakavarjuk, akkor valószínűleg Bitter Sanyihoz hasonlóan Attila is megmutathatja jövőre, hogy bizony nem kell leírni az ő generációjukat és tudnak még nekünk meglepetést okozni. Superbike VB, Alpok-Adria, IDM? Majd minden szépen ki fog derülni :)

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending