Csatlakozz hozzánk

Hírek

Playboy replika CBR1000RR

Honda csúcssportoló Randy de Puniet színeiben, Franciaországból.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Az idei MotoGP-rajtrács egyik legszebb motorja Randy de Puniet playboyos Honda RC212V-je. Így gondolhatták az egyedi fényezéseket készítő AD Konceptnél is, ezért készítettek egy különleges CBR1000RR-t, amely honfitársuk színeiben pompázik.

Persze nem csupán a nyuszis dizájn ragadta meg a franciák fantáziáját, motiválta őket az is, hogy idén De Puniet a királykategória egyetlen gall versenyzője. Viszont – ha már egyszer nekifogtak – nem elégedtek meg azzal, hogy kipingálnak-átmatricáznak egy széria RR-t, a technikát és a felszereltséget is jobbá tették.

A futómű igen komoly beavatkozáson esett át: az eredeti teleszkópoknak búcsút intettek, helyükre szépséges Öhlinsek érkeztek, és a hátsó rugóstagot is a kék-sárgák által gyártott darabra cserélték. Az első fékrendszer szintén teljesen megújult, profi Brembo tárcsák, radiális monobloc nyergek és radiális főmunkahenger lassítja a De Puniet replikát. A blokk nem kapott komolyabb tuningot, de a LeoVince sportdobnak köszönhetően biztosan szebben szól, és talán egy-két lovacskával erősebb is lett.

A „korrekciós műtét” részeként gyári takaróidom került az utasülésre, a tankon és a faridom alján karbonbetéteket helyeztek el, a menetszelet pedig füstszínű versenyplexi tereli a helyes irányba. Az alumíniumból készített fék- és kuplungkart, az ezek véletlen behúzását (pontosabban benyomását) megakadályozó protektorokat valamint a lábtartókat a Rizoma katalógusából válogatták az AD Koncept emberei.

A CBR1000RR Playboy nem olcsó mulatság: ha minden kiegészítőt megrendelünk, a komplett motorért 28 790 eurót, azaz nagyjából 7,7 millió forintot kell fizetni, vagyis durván kétszer annyiba kerül, mint a szériaváltozat.

Galéria: Honda CBR1000RR Playboy

{kl_php}include(“dealer/honda.php”);{/kl_php}

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending