Csatlakozz hozzánk

Hírek

PizzaGP – részletek

Már egyszer beharangoztuk a pizzaevő versenyt, most részletekkel is tudunk szolgálni

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Már egyszer beharangoztuk a pizzaevő versenyt, most részletekkel is tudunk szolgálni

Nem rég már írtam a november 8-án tartandó pizza evő versenyről, ám akkor még elég kevés információ birtokában voltam. Viszont egyik nap kaptam egy levelet, amiben mindent megtudtam az eseményről és milyen szerkesztő lennék, ha ezeket nem osztanám meg veletek. Ugye? Hát akkor lássuk a részleteket.

A dátumot tehát már ismerjük, november 8, ami nem véletlenül esik épp egybe a valenciai, utolsó MotoGP versenyekkel. A terv az, hogy a PizzaGP a kollektív szurkolás után következne, remélhetőleg Talma és Németh Balázs újabb világbajnoki pontjai után. A pizzaevő versenyen 32 fő indulhat, ha esetleg ennél többen szeretnének az aranyaéremért “zabálni”, a többiek ún. “last minute” listára kerülnek. Ők a verseny napján, a MotoGP futam leintésekor még bekerülhetnek a 32 közé. Jelentkezni egyébként a motorozz.hu-n, vagy a helyszínen, azaz a Külső Váci út 13-ban (IV. kerület), az Andrettiben lehet. Nevezési díj is van, 1.500 Ft-ba kerül a pizzázás, amit a MotoGP futam végéig be kell fizetni a helyszínen.

Motoros fagyizás az Andrettiben

Szerintem nem gondoltátok volna, de a verseny négy fordulós lesz. Az első körben 2×16 fő küzd meg egymással és egy-egy fél baconos (paradicsomszósz, mozzarella, bacon) pizzával. 8-8 fő jut tovább a következő körbe. Ezután a második rundban egy fél szalámis (paradicsomszósz, mozzarella, szalámi) pizzát kell legyűrni, innen szintén a fél csapat, összesen 8 versenyző jut tovább. A harmadik körben sonkás pizza lesz a soros, majd a döntőbe jutott négy legbelesebb indulónak egy igazi magyaros megmérettetés vár (paradicsomszósz, mozzarella, lilahagyma, gomba, bacon, kolbász).

Nem kell megijedni, könnyítésként az egyes fordulók között 20-30 perces szünetek lesznek, szóval ki-ki milyen technikával, de rápihenhet az evésre. Ezen felülI mindenki kap egy nagy pohár limonádét, amolyan Andretti specialitást, Benedetto módra, bármit is jelentsen ez. Igaz a pizza elfogyasztásával együtt, az itallal is végezni kell, minek után “kész!” felkiáltással kell jelezni ha megvagyunk a fordulóval. Nehezítés, hogy a kés és villa használata kötelező! 🙂

A verseny díjazása

I. díj: 8 fős vacsorameghívás az Andrettibe, korlátlan étel és üdítőital fogyasztással, valamint a Karasna Motorosbolt felajánlása: Dainese Díszdobozos Póló + Dainese motoros maszk.

II. díj: 4 fős vacsorameghívás az Andrettibe, korlátlan étel és üdítőital fogyasztással, valamint a Karasna Motorosbolt felajánlása: Dainese Övtáska + Dainese Baseball Sapka.

III.-IV. díj: 2-2 fős vacsorameghívás az Andrettibe, korlátlan étel és üdítőital fogyasztással, valamint a Karasna Motorosbolt felajánlása: 1-1 Dainese Öv.

Mind a 32 versenyző kap a Karasna Motorosbolt jóvoltából 1-1 db Dainese kulcstartót.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending