Csatlakozz hozzánk

Hírek

Pizzafutár állította meg a Budapesti ámokfutót

Egy pizzafutár segített elkapni Budapest belvárosában azt a Suzukit vezető férfit aki megpróbálta elütni a rendőröket szombaton

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Hatalmas bátorság kellett ahhoz, hogy egy amúgy is már megzavarodott autóvezető elé álljon valaki kétkerékkel védtelenül, de szerencsére a motorosnak semmi baja nem történt.

A rendőrség közlése szerint  május 23-án 19 óra 25 perc körül a BRFK járőrei egy férfi ellen intézkedtek a Bajcsy-Zsilinszky út és az Andrássy út kereszteződésénél, mert a férfi korábban egy piros lámpánál láthatóan zavartan viselkedett, illetve becsmérlő kifejezéseket tett.

A sofőr az egyik intézkedő járőrt hátramenetben megpróbálta elütni, majd előremenetbe kapcsolt és menekülni próbált. A másik rendőr ekkor a jármű elé állva próbálta ezt megakadályozni, de a sofőr őt is megkísérelte elütni. A járőrök ezután a szolgálati autóval indultak utána, de a férfi hátramenetbe kapcsolt és a rendőrautónak nekitolatott, majd ismét menekülni akart. A sofőrt ebben végül egy motoros akadályozta meg mégpedig úgy, hogy a motorral az autó elé állt, s a videón láthatóan állandóan elé araszolt.

A rendőrök a férfit a helyszínen nehezen, de a földre tették. Az alkoholszonda gondolom nem meglepő, pozitív értéket mutatott. Az intézkedés során az egyik járőr a jobb könyökén megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt feljelentéssel él az illetékes ügyészség felé.

Forrás: Index

Comments

comments

Trending