Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Pizza evő verseny

November nyolcadika előtt ne nagyon egyetek, ha nyerni akartok a Pizza GP-n

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

November nyolcadika előtt ne nagyon egyetek, ha nyerni akartok a Pizza GP-n

Óóóó, ki ne szeretné a pizzát. Hát igen, sokakkal egyetemben bennem is gyenge húrokat pendít meg ez a rövidke olasz szó. Legyen az egy firenzei étterem vagy egy beülős-kiülős a kisvasút végállomásánál, süsse azt egy tanult mesterszakács, vagy nagyanyám a kis kockás köténykéjében, legyen olaszosan vékony a tésztája vagy magyarosan vastag, legyen konzervatív “sima sonkás”, vagy a jól csengő “frutti di mare”… Ööö, állj, utóbbit inkább mégse, de a lényeg, hogy én úgy a pizzával, mint Gombóc Artúr a csokival, akármennyit, akármikor, akármilyet. Hiszen nincs is jobb, mint a frissen meleg tésztán kellemesen gőzölgő szósz illata, melyen a jobbnál-jobb feltétek őrült kombinációja olyan fergeteges ízharmóniává állnak össze, ami sokszor egycsapásra elfeledteti az asztali etikettet. Az első falat után, mintha otthon lennénk, kést, villát két különböző sarokba, szeletet a kézbe és zabálás!

Bocsánat, az előbb a korgó hasam kicsit átvette felettem az uralmat, ami egyébként kifejezetten előny november 8-án az Andretti étteremben. Ugyanis pizza evő versenyt rendeznek kizárólag motorosok részére és aki elég ügyes, azaz nagyszájú, azaz éhes vagyis aki a legtöbb szeletet tolja le a torkán -ami gondolom a GP ideje alatt csak egyirányú útként használható-, az tárgynyereményben részesül. A felajánló a Karasna motorosbolt és több, mint valószínű, hogy a nyereményeken Dainese logó fog díszelegni. Hogy pontosan mik lesznek azok, azt nem tudom, mint ahogy a pontos időpont sem derült ki a levélből, amit az imént kaptam, de ennek még utánajárunk (ha valaki tudja, a hozzászólásokban szívesen vesszük, hogy mikortól van jelenés). Addig is nézzétek meg a motorkerékpáros esemény plakátját és ha bármi kérdés merülne fel bennetek, a hozzászólásokban tegyétek közzé és bízzunk benne, hogy lesz, aki felel. No, kezdjetek gyúrni a versenyre, még van egy hetetek!

ui.: Fontos, hogy aki szeretne menni, írjon egy e-mailt a tamas@karasna.hu címre, mert szeretnék tudni, hogy körülbelül hány főre lehet számítani.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending