Csatlakozz hozzánk

Hírek

Pizza evő verseny

November nyolcadika előtt ne nagyon egyetek, ha nyerni akartok a Pizza GP-n

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

November nyolcadika előtt ne nagyon egyetek, ha nyerni akartok a Pizza GP-n

Óóóó, ki ne szeretné a pizzát. Hát igen, sokakkal egyetemben bennem is gyenge húrokat pendít meg ez a rövidke olasz szó. Legyen az egy firenzei étterem vagy egy beülős-kiülős a kisvasút végállomásánál, süsse azt egy tanult mesterszakács, vagy nagyanyám a kis kockás köténykéjében, legyen olaszosan vékony a tésztája vagy magyarosan vastag, legyen konzervatív “sima sonkás”, vagy a jól csengő “frutti di mare”… Ööö, állj, utóbbit inkább mégse, de a lényeg, hogy én úgy a pizzával, mint Gombóc Artúr a csokival, akármennyit, akármikor, akármilyet. Hiszen nincs is jobb, mint a frissen meleg tésztán kellemesen gőzölgő szósz illata, melyen a jobbnál-jobb feltétek őrült kombinációja olyan fergeteges ízharmóniává állnak össze, ami sokszor egycsapásra elfeledteti az asztali etikettet. Az első falat után, mintha otthon lennénk, kést, villát két különböző sarokba, szeletet a kézbe és zabálás!

Bocsánat, az előbb a korgó hasam kicsit átvette felettem az uralmat, ami egyébként kifejezetten előny november 8-án az Andretti étteremben. Ugyanis pizza evő versenyt rendeznek kizárólag motorosok részére és aki elég ügyes, azaz nagyszájú, azaz éhes vagyis aki a legtöbb szeletet tolja le a torkán -ami gondolom a GP ideje alatt csak egyirányú útként használható-, az tárgynyereményben részesül. A felajánló a Karasna motorosbolt és több, mint valószínű, hogy a nyereményeken Dainese logó fog díszelegni. Hogy pontosan mik lesznek azok, azt nem tudom, mint ahogy a pontos időpont sem derült ki a levélből, amit az imént kaptam, de ennek még utánajárunk (ha valaki tudja, a hozzászólásokban szívesen vesszük, hogy mikortól van jelenés). Addig is nézzétek meg a motorkerékpáros esemény plakátját és ha bármi kérdés merülne fel bennetek, a hozzászólásokban tegyétek közzé és bízzunk benne, hogy lesz, aki felel. No, kezdjetek gyúrni a versenyre, még van egy hetetek!

ui.: Fontos, hogy aki szeretne menni, írjon egy e-mailt a tamas@karasna.hu címre, mert szeretnék tudni, hogy körülbelül hány főre lehet számítani.

Comments

comments

Trending