Csatlakozz hozzánk

Hírek

Pénteken Lime Party!

Kawások, készüljetek! Többek közt ingyenes pályázás a program a Hungaroringen

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A Kawasaki szívesen lát benneteket a már hagyománynak számító augusztusi Lime Partyra – amennyiben a zöld szín a kevencetek. Idén augusztus 26-án borul zöldbe a Hungaroring, amire nemcsak pályamotorosokat, hanem minden Kawa rajongót szeretettel várnak.

A szervezők arra kérnek titeket, amennyiben pályázni szeretnétek a kawasakis szezonzáró bulin, akkor töltsétek le, nyomtassátok ki és töltsétek ki a regisztrációs lapot és az általános nyilatkozatot. Ha ezzel a kezetekben érkeztek a Hungaroringre, nagyon sok időt takarítotok meg!

Egy kis ízelítő a Lime Party idei programjából: lesz természetesen pályamotorozás, ahol mindenki a saját Kawasakijával ingyenesen használhatja a pályát, de lehetőség lesz utas motoroztatásra is. Külön boxban találkozhatsz a Kawasaki off-road gyári csapat versenyzőivel és a versenymotorokkal. Lesz stunt rider show, valamint Kawasaki alkatrész- és kiegészítő outlet is. Természetesen a szokásos falatozás sem marad el, most is vendégül látnak minden regisztrálót. Hogyha zöld motor áll a garázsodban (vagy Kawasaki feliratot látsz a tankján), akkor nincs mese, pénteken a márkatársakkal van kötelező közös programod! Ahogy a szervezők mondják: “gyere el, mutasd meg magad!”


Pénteken fél 5-től este 9-ig a kawásoké a ‘ring

A zöld szín kedvelőinek kötelező a program…


Egy kis ízelítő a tavalyi Lime Partyról, IDE kattintva

Már csak a parkoló (paddock) felhozataláért érdemes lehet kilátogatni…


Neki is ott a helye!


További információ a Kawasaki weboldalán

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending