Connect with us
Suzuki

Hírek

Példaértékű a Magyar Motoros klub munkássága!

A recept egyszerűnek tűnik. Végy egy jó nagy bögrét. Önts bele egy halom motorost, csupa jó szívet, tettvágyat, és erőt. Fogd a kezedbe, hogy átmelegedjen tőle a lelked, majd add oda valakinek, aki ugyanúgy rászorul.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A 20 éve alakult Punishers LEMC Worldwide nemzetközi motoros szervezet nem kevesebb, mint 14 országban működik. Magyarországi alapítója Kőszegi István, 2018-ban honosította meg kishazánkban a világ egyik legnagyobb motoros klubját, aminek a nevében az „LEMC”Law Enforcement Motorcycle Club rövidítés Törvénytisztelő-t jelent, s való igaz, hogy a klubban vannak rendőrök, tűzoltók és mentősök is.

Szlogenjük egyértelmű, és mindet elmond: „Szolgálatban másokért!”

“Mit is tesznek ők? Például gyermekek javára gyűjtenek adományokat.”

Jótékonysági gyermekmotoroztatásokat szerveznek.

Mit is tesznek ők?

  • Például gyermekek javára gyűjtenek adományokat.
  • Jótékonysági gyermekmotoroztatásokat szerveznek.
  • Küzdenek, és tesznek az erőszak ellen.
  • Ételt főznek és osztanak a hajléktalanoknak.
  • Ezen felül persze mint motoros klub: közös gurulást, találkozókat, de akár családi nyílt napot is egy kis szalonnasütéssel. Teljesen gyermek centrikus a zord, morcos motoros banda. :) Bármibe fognak mindent beleng a jó hangulat, és a szeretet.

De miért jó egy klub tagjának lenni?

Mikor ezen gondolkodtam, Hegedűs Klár Rafael, aki a Punishers LEMC Hungary Motoros klub elnökhelyettese és sajtófelelőse (és aki egy hihetetlenül kellemes beszélgetőpartner és a mai világban egy ritka jó felfogású figura) erre így felelt:

„A mai világban mindenki szeretne tartozni valahová.”

Akkor miért ne tartozhatnék azok közé, akiknek hasonló az értékrendjük mint nekem?! Szeretek segíteni az embereknek. Megvédeni a gyengébbeket. S ha mindezt kart karba öltve másokkal együtt tehetem meg, úgy még jobb. A közös erő hegyeket mozgat.

Hogyan találtam rájuk?

Valójában nem tudom. Talán hozzájuk vezetett most az utam. A Facebookon megakadt a szemem egy poszton, hogy egy motoros és egy bringás klub összefogva ételt főzött a hajléktalanoknak. Érdekesnek találtam:

Punishers LEMC Hungary

„Kedves Követőink és Motoros Társaink!
Tegnap szó szerint történelmet írtunk együttműködésből, összefogásból és szolgálatból! Történelmet írtunk, mert egy mindenre elszánt biciklis szervezet a Budapest Bike Maffia és egy ugyanúgy másokat elkötelezetten segítő motoros klub, a Punishers LEMC Hungary tagjai és supporterei közösen főztünk meg 110 adag ételt és vittük ki az utcára szétosztani a hajléktalanoknak.
A program kora délután kezdődött és belenyúlt az estébe bőven. Elképesztő volt ez a közös együttműködés, mintha ezer éve ismertük volna mindannyian egymást. Fantasztikus hangulat, sok nevetés és megszámolhatatlan szívmelengető pillanat lengte be mindannyiunk napját!
Egyúttal példát mutattunk a világnak abban is, hogy a biciklis és a motoros együttműködése is tényleg csak a jó szándékon és az akaraton múlik. Ahogyan közösen vonultunk végig Budapest utcáin, az fenomenális volt!
Köszönetet szeretnénk mondani a Budapest Bike Maffia összes tagjának és Havasi Zoltánnak a szervezet alapítójának. A Punishers LEMC Hungary összes motorosának és supporterének!

Külön köszönet illeti meg a szponzorokat is, akik a 110 adag étel összes alapanyagához nyújtottak támogatást, név szerint:
ACloud – Könyvelés a felhőben

és a Foréma – Plus Size női webáruháznak!

Mindenkinek köszönjük, hogy idejével, erejével és odaadó szolgálatával támogatta, (biciklisek és motorosok, supporterek) hogy a tegnapi napon 110 ember jól lakhasson Budapest utcáin!”

Rafael elmesélte, hogy mint minden ilyen megmozdulás, ezt is teljes mértékig saját pénzből finanszírozták (étel, benzin, stb.), s főzés közben egy hatalmasat játszottak, ahogy ez náluk megszokott dolog. Gyermekeik, akik részt vettek a rendezvényen, kókuszgolyót készítettek a hajléktalanoknak az étel mellé.
Majd mikor az étel elkészült, nekivágtak 40 vegyes járművel 3 helyszínre kihordani az ételt. A motorosok természetesen vigyáztak a bringásokra, elég nagy feltűnést keltve Budapest utcáin. Miután kihordták és szétosztották az ételt a Podmaniczky utca női melegedőjébe, a Keleti aluljáróba és a II. János Pál Pápa térre már bőven rájuk esteledett.

Hogyan küzdenek az erőszak ellen?

Punishers LEMC Hungary

„Magyarországon is egyre gyakoribb probléma az iskolai zaklatás! Olyan is sűrűn fordul elő, amikor a gyermekink mennek haza az iskolából és akkor zaklatják őket! Felmerül a kérdés, mit tehetünk ez ellen önerőből? A legtöbbször már csak a meglévő problémát tudjuk kezelni sajnos. Pedig a legfontosabb lenne a prevenció és a társadalmi szerepvállalás erősítése ebben a témakörben! Mi a Punishers LEMC Hungary motorosai és világszerte a Punisherek sok megkeresést kapunk olyan esetekben, amikor védelmezni kell egy iskolai zaklatás áldozataként szenvedő kisgyermeket! Ilyenkor habozás nélkül összefogunk és megvédjük őket! Amikor mi visszük el motoron iskolába az érintettet, annak van figyelem felkeltő ereje! Kapnak tőlünk egy egyedi pólót is, amely egyértelműen kifejezi, hogy a védelmünk alatt áll a gyermek, hogy ha újra kedvük támadna szórakozni a zaklatóknak, akkor tudják, hogy kivel találhatják magukat szembe!”

Punisherek Iskolába kísérnek egy 7 éves zaklatott kisgyermeket

Punisher társaink Ohio-ban egy 7 éves zaklatott kisgyermeket kísértek el az iskolába! Már a megjelenésük is erőt és biztonságot sugároz! Érdemes megnézni a videót! 😎Utóirat: A kedvencünk a hintás jelenet a végén! 😉 🙂 :DPFFP!Forrás: ABC NewsAmennyiben egyet értesz céljainkkal és szívesen csatlakoznál hozzánk, akkor az alábbi csoportban jelentkezhetsz tagságért!👇👇👇https://www.facebook.com/groups/2170787793191703/Ha szeretnéd támogatni fejlődésünket, törekvéseinket és segítenél, hogy üzenetünk minél több rászorulóhoz és bajbajutotthoz, félelemben élőhöz jusson el, akkor egy like-al oldalunkra és egy megosztással támogasd, kérlek törekvéseinket!Kövess, lájkolj bennünket! ;)Oldalunk címe: https://www.facebook.com/PunishersHungary/

Közzétette: Punishers LEMC Hungary – 2018. augusztus 24., péntek

De természetesen megkereshetik őket azok is, akiket a saját családtagjuk bántalmaz.

Ha téged is megfogtak ezek a nézetek, és szeretnél segítő, vagy tag lenni, vagy követni őket a Facebook oldalukon, akár segítséget kérni, bátran keresheted őket. Tégy jót másokkal, és magaddal is azt teszel.
Ez az élet egyetlen, és örök értelme – másokon segíteni.

Punishers LEMC Hungary

„Ne feledd, bárkiből lehet jó supporter motorral, vagy anélkül is! Minden csak az emberségen múlik! Amennyiben egyet értesz céljainkkal és szívesen csatlakoznál hozzánk, akkor az alábbi csoportban jelentkezhetsz tagságért: https://www.facebook.com/groups/PunishersHungarySupport/

Ha szeretnéd támogatni fejlődésünket, törekvéseinket és segítenél, hogy üzenetünk minél több rászorulóhoz és bajbajutotthoz, félelemben élőhöz jusson el, akkor egy like-al oldalunkra és egy megosztással segíthetsz Te is! Kövess, lájkolj bennünket! 😉
Oldalunk: Punishers LEMC Hungary

Bántalmazott vagy? Erőszakban élsz? Zaklatnak otthon, az iskolában? Segítségre van szükséged? Úgy érzed bajban vagy és nem tudod mit tegyél? Vagy odaállnál egy igazán jó ügy mellé?
Írj nekünk emailt:
hello@punishershungary.hu, vagy az oldalunkon messenger üzenetet.”

Szolgálatban másokért!

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending