Connect with us
Suzuki
just1 mx

Újdonság

Pathfinder Extreme WP – High-tech túrakabát a Spyke-tól

A Spyke egyik legsikeresebb modelljének, a többrétegű, remekül variálható, négyévszakos Pathfindernek továbbfejlesztett változataként megérkezett az új Pathfinder Extreme WP, amely az alapmodell tulajdonságait megtartva még többet nyújt

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

A felszerelés minden időjárási körülmény között megállja a helyét, így ideális azoknak, akik egy megbízható terméket keresnek világjáró útjaikhoz.

Külső anyagösszetétele:

100% Nylon Soft Polyamide Teflon megerősítéssel. Ez megfelelő komfortot és tartósságot biztosít egyidejűleg. A kabát súlya kisebb lett elődjénél.

Belül 100% nagy erősségű poliészterből készült, fix hálós bélés és kivehető vízálló, lélegző membrán található. A belső Drytecno membrán önálló kabátként is használható. Az ugyancsak kivehető thermobélés poliészterből és poliamidból készült, steppelt, még tovább fejlesztve így a hővédelmet.

A könyöknél és a vállnál Tex Strong anyagerősítés.


Technikai megoldások:

A termék természetesen 100%-ig vízálló, a thermobélés 3D hálós elemekkel ellátott a jobb szellőzésért. A kabát ujja levehető. A karrész állítható, szűkíthető és bővíthető is igény szerint. A karon továbbá X-Sztreccs paneleket helyeztek el.

Kivehető CE minősítésű protektorok találhatóak a vállnál és a könyöknél, valamint hátprotektornak kialakított zseb áll rendelkezésre.


SHV (Spyke High Visibility System – Spyke Láthatósági rendszer) a karokba integrálva.

Szellőzőzsebek, szellőzőrések elöl, hátul és a karokon, 5 első zseb, ezek közül 4 vízálló. 1 nagy vízálló zseb hátul, ez eltávolítható és használható irattárolásra, 3 belső zseb. Egy nagy zseb a háton Hydropack tárolására.

A kabát gyakorlatilag mindenhol állítható: a karokon, a csuklónál, a derékon, így teljesen személyre szabható. Hozzázipzározható nadrág.

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending