Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Pathfinder Extreme WP – High-tech túrakabát a Spyke-tól

A Spyke egyik legsikeresebb modelljének, a többrétegű, remekül variálható, négyévszakos Pathfindernek továbbfejlesztett változataként megérkezett az új Pathfinder Extreme WP, amely az alapmodell tulajdonságait megtartva még többet nyújt

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A felszerelés minden időjárási körülmény között megállja a helyét, így ideális azoknak, akik egy megbízható terméket keresnek világjáró útjaikhoz.

Külső anyagösszetétele:

100% Nylon Soft Polyamide Teflon megerősítéssel. Ez megfelelő komfortot és tartósságot biztosít egyidejűleg. A kabát súlya kisebb lett elődjénél.

Belül 100% nagy erősségű poliészterből készült, fix hálós bélés és kivehető vízálló, lélegző membrán található. A belső Drytecno membrán önálló kabátként is használható. Az ugyancsak kivehető thermobélés poliészterből és poliamidból készült, steppelt, még tovább fejlesztve így a hővédelmet.

A könyöknél és a vállnál Tex Strong anyagerősítés.


Technikai megoldások:

A termék természetesen 100%-ig vízálló, a thermobélés 3D hálós elemekkel ellátott a jobb szellőzésért. A kabát ujja levehető. A karrész állítható, szűkíthető és bővíthető is igény szerint. A karon továbbá X-Sztreccs paneleket helyeztek el.

Kivehető CE minősítésű protektorok találhatóak a vállnál és a könyöknél, valamint hátprotektornak kialakított zseb áll rendelkezésre.


SHV (Spyke High Visibility System – Spyke Láthatósági rendszer) a karokba integrálva.

Szellőzőzsebek, szellőzőrések elöl, hátul és a karokon, 5 első zseb, ezek közül 4 vízálló. 1 nagy vízálló zseb hátul, ez eltávolítható és használható irattárolásra, 3 belső zseb. Egy nagy zseb a háton Hydropack tárolására.

A kabát gyakorlatilag mindenhol állítható: a karokon, a csuklónál, a derékon, így teljesen személyre szabható. Hozzázipzározható nadrág.

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending