Csatlakozz hozzánk

Hírek

Pastrana átrepült 2010-be! Videón a 82 méteres repülés.

Új rekord 82 méter a levegőben rally autóval.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Az újévi repülésre 75 000 néző előtt került sor a tengerparton, Long Beach-en. A rally autóval elért távolugró rekord eddig 52 méter volt, ezt akarta Travis túlrepülni amit sikerült is 30 méterrel megfejelni.

Travis kb. 150-re gyorsult a Subaruval, aztán mintha “szárnyakat kapott” volna, 82 métert repült a víz felett, végül egy uszályra épített rampára érkezett a kissé hosszúra sikerült ugrás után.

Még soha senki nem repült ilyen nagy távolságra versenyautóval, így az új világcsúcs megszületett! A hihetetlen mutatvány talán legmelegebb momentuma az érkezés volt, amikor Travis autója a landolás után keresztbe fordult és nekicsapódott a palánknak. Kétszer ekkora kifutóra lett volna szükség a biztonságos landoláshoz, de ekkora ugrásra senki sem számított…

Travis Pastrana:

– Nagyon ideges voltam egész nap, de amikor beültem a kocsiba, teljesen megnyugodtam – mondta az ESPN élő közvetítésében Pastrana. – A Subaru Impreza egy jól kiegyensúlyozott versenykocsi, ideálisan viselkedett repülés közben. A gyári autónak csak a futóművét kellett megerősíteni és beépíteni a bukókeretet – máris készen állt a repülésre. – A legjobban azon szórakoztam, amikor láttam, hogy jön felém a palánk és tudtam, hogy már nem tudok megállni. Azért boldog vagyok, mert én is, meg az autó is megúszta a kalandot. Ez az év igazán jól kezdődött!

Travis a produkció végére még egy meglepetést tartogatott: a közönség ovációjával kísérve egy látványos hátraszaltóval az óceánba csobbant a Rainbow kikötőben.

New Year. No Limits.
Travis 82 méteres ugrása a videón. Katt a képre!
Tudtad-e?

Travis Pastrana már négyszeres amerikai rally-bajnok és kilencszeres X Games aranyérmes. Ő csinált a világon először teljes hátraszaltót motorral, de ugrott már ki repülőgépről ejtőernyő nélkül is…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending