Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Párásodik a sisakod? Adj magadnak 5 napot…

Ha beviszed a MotoPartsShopba a sisakod, ajándék plexikezelést kapsz, minőségi Muc-Off páramentesítővel – és a héten a kilátással már tuti nem lesz bajod…

Közzétéve

ekkor

muc-off paramentesites mps
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A városban (majdnem) mindig lehet motorozni, már ha megfelelően fel vagyunk készülve a körülményekre. Talán a legfontosabb – azon kívül, hogy ne legyen hó -, hogy a csípősebb időben is kilássunk a sisakunkból, azaz ne a párafoltokkal kelljen küzdeni egyfolytában. A problémára pofonegyszerű a megoldás: egy jóféle páramentesítő spray, és kész.

Hazánk legnagyobb online motorosboltja, a MotoPartsShop.hu a Muc-Off termékeket ajánlja. Akik “komolyan veszik” motorkerékpárjuk és kiegészítőik tisztán tartását, azoknak ismerősen csenghet a márkanév széleskörű és prémium tisztító- és ápolószer kínálatánál fogva.


Szóval vidd be bátran a sisakod a II. kerületben (a Törökvész úton) székelő MotoPartsShop bemutatóterembe, és 5 nap garanciát kapsz a kilátásaidra! 😉 Zsolti, a Szaki szívesen befújja a plexidet a (bio)spray-vel, így magad győződhetsz meg róla, mennyit ér a szer a gyakorlatban.

Hogyan/mivel mosd le a motorod?

Ha már nem jársz a géppel, akkor a téli elrakást is érdemes igényesen megtenni (lemosni), már csak azért is, mert sokkal könnyebb a dolgod a motorápolás közben, ha minőségi szerekkel dolgozol. Ezáltal jobban élvezed az egész “téliesítést” is, vagy mondjuk úgy, hogy némi örömöt csempészel ebbe a nem túl emelkedett folyamatba… Már ha tényleg jóféle cuccokkal fényesíted ki a bringát: és a Muc-Off nagyon az, amikkel élvezet a munka – hogy ilyen PR-esen fejezzük ki magunkat…

Az angol MCN is ezt a márkát használja – egy kis Hogyan csináld videó:

A MotoPartsShop.hu a Muc-Off motortisztító készletet ajánlja, amelyben egy liter szórófejes általános (kíméletes) tisztítószert, fél liter spray-t, wax-ot, különféle (speciális) ecseteket, szivacsokat, finom szövet törlőkendőt, és az egyéb, kifejezetten motormosás-ápolás céljára gyártott eszközök mellett egy tárolóláda is tartozik a csomagba.


Szükséged lenne a Szaki tanácsára?
Kíváncsi vagy melyik termék felelne meg jobban a Te igényeidnek? Hívd Zsoltit a 20/9888.235-ös számon!

MotoPartsShop.hu – az ország legnagyobb motoros webáruháza
FIGYELEM! A Mintabolt ideiglenesen új helyre költözött, amíg az új üzlet felújítása elkészül: 1025 Budapest, Törökvész út 3/b. (Édes Otthon Ingatlan)
Facebook.com/motorosbolt24

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending