Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kis hűsítő: ParaJet-Ski kupa Dunaharaszti – videóval

Idén hetedik alkalommal rendezték meg a ParaJet-Ski Kupát, a kerekesszékben és az egyéb fogyatékossággal élők jet-ski slalom versenyét. A hagyományokhoz híven időméréses verseny keretében a teljesen kezdők is kipróbálhatták magukat a dunaharaszti jet-ski tavon

Közzétéve

ekkor

parajet-ski dunaharaszti 2013
RST AIRBAG

Az első ParaJet-Ski kupát 2007-ben rendezték meg, akkor még próba jelleggel, amelyen huszonhárom versenyző indult. Az elmúlt hét évben folyamatosan fejlődött a rendezvény, a nevezők száma is évről évre nőtt, így idén először, a szövetség két naposra bővítette a viadalt. Így a teljesen kezdőknek is lehetősége volt pálya és a technika megismerésére.

A szombati szabad edzés tapasztalatait, illetve a profi versenyzők tanácsait a másnapi elődöntőkben sokan több másodperces előnyre váltották, szinte kivétel nélkül mindenki javított a saját legjobb idején.

Az elődöntőkből mindhárom kategóriába négyen jutottak a vasárnap délutáni döntőkbe.

Az egyéb fogyatékossággal élők versenyében harmadik helyezést ért el Gál Gyula, őt egy tized másodperccel előzte csak meg a második helyezett Sinkovicz János, a versenyt az elődöntőben is remekelő Kovács Richárd Szilveszter nyerte, aki a győztes köre után hibázott és eltörte a gázkart. Emiatt a további kategóriák versenyzői kénytelenek voltak a megszokott jet-skitől különböző menettulajdonsággal bíró géppel megfutni a döntőt.

A férfiak versenyében meglepetésre az elődöntőből magasan legjobb idővel bejutott Koleszár Balázs (akinek neve motoros körökben is ismert a szerk.) csak harmadik helyezést ért el, második helyen Vaszil György végzett, a kategória győztese Fenyvesi Zoltán lett.

A hölgyek versenyében a végeredmény megegyezett az elődöntőben elért helyezésekkel, így tehát harmadik helyen Varga Katalin Eszter, második helyen Dani Gyöngyi, első helyen pedig Kovács Adrienn végzett.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending