Csatlakozz hozzánk
MPS SC Vintage

Hírek

Parádéznak a zöldek augusztusban

Minden hétre kínál valami érdekes programot a hazai Kawasaki

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Forrás: Kawasaki.hu

Elérkezett a zöldvérű motorosok ideje: a nyár vége fele a Kawasaki hazai képviselete változatos programokkal kívánja összeterelni a zöld motorok tulajdonosait és rajongóit. Szerveznek eseményeket versenypályára, krosszpályára, az utcára, de még a siófoki Palace diszkóba is…

Augusztus a Kawasaki hónapja: Esti Motorozás, ZX Kupa, drag verseny, SuperBike-os túrázás, MX verseny és természetesen Lime Party. Minden hétre akad egy rendezvény, ahol zöldekkel motorozhatsz vagy szurkolhatsz, ahol Kawás barátokkal találkozhatsz.

Augusztus 6, péntek – Kawasaki Esti Motorozás

Az idei harmadik Kawás motoros nap lesz ez a Hungaroringen, ahol este 18.00 – 20.00 óra között Kawasaki tulajdonosok a saját Kawájukkal ingyenesen használhatják a versenypályát. A résztvevők számától függően 2 vagy 3 csoport indul és így 2 vagy 3 x 20 percet lehet a pályán ellenőrzött és biztonságos körülmények között motorozni. Ha még nem voltál a Esti Motorozáson, gyere el péntek délután és gurulj egyet a pályán, meglátod remek a hangulat a Kawás boxoknál. Aki egyszer eljött, az utána mindig visszajár…

Augusztus 13, péntek – ZX Kupa – 4. forduló

Már a negyedik fordulónál jár a sorozat és a verseny egyre izgalmasabb, de még most sincs késő bekapcsolódni, hiszen a ZX Kupa amatőr versenysorozat, ahol nem a köridők a legfontosabbak. A versenyre két kategóriában (636 ccm alatt, 1000 ccm alatt) lehet nevezni és napi licenccel is el lehet indulni. Ha kedvet érzel, hogy a rajtrácsról figyeld a kigyulladó piros lámpákat, ne habozz, indulj el! A versenyzőket és a szurkolókat is várják a Kawasaki boxoknál!

 

Augusztus 19-22 – Shox Extrém Hétvége, Kunmadaras

Augusztus 19-22 – Shox Extrém Hétvége, Kunmadaras
Izgalmas versenyek, pályacsúcs beállítások, éjszakai tűzijáték show, koncertek, végsebesség mérés és igazi gyorsulás-és fighter hangulattal vár mindenkit Kelet-Közép Európa egyetlen Drag Arénája, Kunmadarason (a részletes programtervért kattints ide).

Augusztus 21-22  – Symbol-Palace-Superbike (SPS) Futam

Augusztus 21-22  – Symbol-Palace-Superbike (SPS) Futam
Az idén ismét lesz SuperBike-os ereszd el a hajam. A siófoki Palace szórakozóhellyel és a budapesti Symbol étteremmel közös buli augusztus 21-én lesz Siófokon a Palace-ban. Persze nem csak egy sima buliról van szó, rengeteg egyéb programot is nyújtanak a szervezők, így egész nap jól szórakozhatsz (a részletekért kattints ide).

 

Monster Energy Nemzetközi Országos Motocross Bajnokság, Kóka

Augusztus 22 – Monster Energy Nemzetközi Országos Motocross Bajnokság, Kóka
Borka, Firtosvári, Szőke a Kawasaki Magyarország Motorsport Egyesület három versenyzője, akik a bajnokság megnyeréséért küzdenek. A krossz versenyek mindig hatalmas csatákat, az utolsó pillanatig kiélezett küzdelmeket hoznak és mindig csodálatos helyszíneken zajlanak. Élmény a versenyt végig nézni, élmény a szurkolás is.

Augusztus 29 – Országos Motocross Tömegsport Kupa, Monor

A tömegsportban az amatőrök között is nagy csaták folynak a győzelemért. De a monori verseny további izgalmakat is ígér! Hogy miket? A Kawasaki ígérete szerint hamarosan elárulja…

…és a végére hagytuk a Kawasaki nyári szezonzáró rendezvényét, a Kawasaki Lime Party, amit 2010. augusztus 27-én, pénteken kerül megrendezésre a Hungaroringen (bővebb információért kattints ide).

 

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Siren7 vadrisztó

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending