Connect with us
Suzuki

Kirakat

Pár perc és már ragyog a motorod? Megmutatjuk hogyan!

Van aki szeret órákon át bíbelődni mikor puccba vágja a motorját és ezer féle cuccot rákenni a motorra. Nekik van egy rossz hírünk. A Muc-Off összedobott egy piperetáskát, s az abban lévő termékekkel gyorsan és egyszerűen tisztíthatod, és ápolhatod a motorod. Még sietned sem kell.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Tegyük fel nincs semmilyen tisztítószered otthon, de a motorod sáros, tele van öngyi bogarak tetemével, és ha beállsz a parkolóba inkább senki nem áll melléd, nehogy átmásszon a dzsuva a járgányukra.

Mit lehet ilyenkor tenni?

Elgurulsz egy gépi mosóba és levereted szegényt messziről mint egy pöcegödörbe esett lovat? Neeem. (Kivételt képeznek itt a terepmotorok, amikre 20 kilónyi sár ragadt és csak kőműveskanállal lehetne levakarni róluk a földet.)

Te szereted a motorod. Szereted simogatni (de csak míg félre nem érti), szereted a saját kezeddel tisztává és széppé varázsolni, de mindezt nem fél napon át, hiszen nemsokára úgyis újra koszos lesz. Tehát besétálsz a boltba, felkapsz egy kosarat, odaállsz a polc elé és előveszed a listát a fejedből, vagy a zsebedből ha rákészülős vagy.

Ránézni is rossz, ugye? (Kivéve a sörre és a pizzára)

Ehelyett van egy jobb ötletem. ;)

A Muc-off összekészített nekünk tisztaságimádóknak, egy piperetáskát (nyugi, úgy néz ki mint egy szerszámos láda, nem esik csorba senki férfiasságán), amiben mindent megtalálsz az utolsó 3 ponton kívül.

 

Nem kell megijedni az árán, nem egyszer használatos benne semmi, sőt!

Erről a szép rózsaszínű folyadékról annyit kell tudni, hogy ez maga a CSODA!
Nem túlzok. A Kutyám fehér szőréből simán kiszedte az olajfoltot.
Használható egyébként bukóra is, ami ugye tudjuk milyen kényes. 

Alkalmazható minden felületen, még karbonszálas műanyagon is, nem kezdi ki a tömítéseket, kábeleket, fékbetéteket, tárcsákat,  savmentes, 100% biológiailag lebomló anyagból készül, kíméletlen a szennyeződéssel, de nem bántja a felületet, használata könnyű és gyors. 

Nyugodtan gurulj be hozzánk az üzletbe, és próbáld ki!

És akkor most megmutatjuk, hogy is kell ezt használni. Tudom a nagymellű szőke nőre számítottatok a képről, de Zsolti lelökte a színpadról, nem enged senkit a motorjához nyúlni. Bocsi :D

Ugye milyen egyszerű?

Még külön energiára sem volt szükséged, a sör még mindig hideg, a pizza sem hűlt ki, tolhatod is őket befele. :)

Ha nincs mindenre szükséged mindent megvásárolhatsz külön is, s ha valami másra is szükséged van, a MotoPartsShop polcán bármit megtalálsz!

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending