Csatlakozz hozzánk

Blog

Panigale: íme a versenyverzió

Filmecske a Ducati 1199RS superbike finomságairól…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Íme a Ducati 1199 Panigale RS, melyről valószínűleg sokat fogunk majd hallani a jövőben: nem csak a FIM Superstock 1000-es sorozaton áll majd csatasorba korunk talán legmodernebb superbike-ja, hanem a kőkemény brit bajnokságon (BSB) is láthatjuk. Mi több, itt két csapat is versenyez majd vele: a Moto Rapido Racing és a Jentin Doodson Motorsport. A Panigale RS verzióját kizárólag versenycsapatok számára készítették, az ára körülbelül 80.000 font (több mint 27 millió forint).

A brit Motorcycle News készítette az alábbi videót a vasról, melyen alaposan szemrevételezhetőek a gép finom fizikai adottságai; karbon minden mennyiségben, Brembo versenyfékek, Öhlins rugóstagok és Termignoni versenyrendszer található a masinán. Természetesen az RS súlya is kevesebb a szériamodellekhez képest.

A Ducati brit ügyvezető-igazgatója, Tim Maccabee nemrégiben úgy nyilatkozott, “hihetetlenül izgalmas, hogy a legelső 1199 Panigale superbike-ok megérkeztek Silverstoneba. Kiváltság és kitüntetés tudni, hogy mi itt Britanniában versenyzünk először a motorral, amihez a BSB tökéletes színtér”

Ducati 1199 Panigale RS

Finom részletekből nincs hiány…

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending