Csatlakozz hozzánk

Akciók

Pályázz a Slovakia Ringen!

Pályamotorozási és versenyzési lehetőségek 2012-ben a Slovakia Ringen

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Folytatódik a tavalyi sikeres versenysorozat a Slovakia Ringen, a Moto Cup – ami igazából idénre új nevet kapott: Slovak Pohar (Szlovák Kupa). Hogyha lenne kedved versenyezni, vagy akár csak edzeni ezen a nem mindennapi, de mégis közeli pályán, akkor vess egy pillantást a hazai pályanap-szervezés nagymesterének, FélSvédnek az ajánlataira.

A szlovák kupasorozat bármely futamán utcai motorosok is részt vehetnek: aki nem akar versenyen indulni az is élvezni fogja a pályázást a haverok között. Folytatódik idén is a Rookie kategoria, tehát a legóvatossabbaknak külön csoport lesz és egy külön futamot is terveznek a lassabbaknak. Ezért Te, aki utcán motorozol és ki akarod próbálni a tudásod egy igazi versenypályán, nyugodtan tervezd be a húsvéti két napos pályázást!

Sok egyeztetés történt az Alpok Adria és az OB miatt is, így alakult ki a véglegesnek nevezhető 2012-es szezon. Több újdonság is lesz, mint például május közepén egy Pannonia-ringi futam, valamint rendeznek június 9-10 között egy hungaroringi futamot. További újdonság a Veterán Kupa, ami a 40 év felettieknek szól. Illetve nagyon gazdaságosnak tűnnek az endurance futamok, mert mindössze 200 euró lesz egy teljes csapat összdíja.

Események / dátumok

Húsvét  – április 7. és 8.

Egy szezonnyitó, kétnapos edzéslehetőség, mindössze napi 70 euróért. Bármely napon a helyszínen intézhetsz szlovák licenszet 30 euroért (ha szlovák licensszel szeretnél indulni a Slovak Pohar sorozat valamelyik futamán). Elég a körzeti orvosod igazolása is, hogy egészséges vagy, ezt vidd magaddal, illetve egy MAMS elengedői igazolást, hogy szlovák licenszet válthass.

Április 20-21. (péntek-szombat)

Az Alpok Adrián belül, pénteken csak edzések lesznek, szombaton egy edzés, egy időmérő és a verseny, de érdemes maradni mert sok keretprogramot rendeznek: gyorsulási verseny, motoros találkozó, koncertek és szombat este kaja-pia az árban! Vasárnap az AA-versenyek lesznek, ami magyar OB-forduló is egyben. A Slovak Pohar ára mindkét napra összesen 110 euró.

Május 27-én (vasárnap), június 26-án (kedd), július 25-én (szerda) és augusztus 30-án (csütörtök) délelőtt edzések, időmérő, aztán délután versenyeket rendeznek és további szabad motorozásra is lesz lehetőség.

Július 6-án (péntek) és augusztus 29-én, (szerda) Endurance napot tartanak, ami annyit jelnt, hogy délelőtt edzések, délután egy három órás verseny. Három fős csapatoknak a nevezés 200 euró, ami eléggé jónak mondható.

Szeptember 15-e és 16-a (szombat-vasárnap) magyar OB-forduló is egyben, a Slovak Pohar ára mindkét napra összesen 110 euró (szombaton edzések, vasárnap időmérő és verseny).


Az egyik leghosszabb modern versenypálya, szélesebb az aszfalt mint a Hungaroringen, kimondottan nagy, biztonságos bukóterekkel, a pályabírók zöme pedig beszél magyarul – részletes pályabemutató ITT!
Kategóriák / nevezési díjak
Kategóriák:

–   125 ccm és 250 ccm (min. 6 kiadott SMF licensz esetén)
–   600 Junior  21 eves korig (min. 6 kiadott SMF licensz esetén)
–   600-ig
–   600 felett
–   Veterán (SST 1000, SBK; min. 6 kiadott SMF licensz esetén)

Nevezési díjak:

110 € / nap (ha mind a 6 Slovakia Ring-futamra befizetsz, akkor egy versenyre a nevezési díj 80 € / nap)

Junior (21 éves korig): 90 €
(ha mind a 6 Slovakia Ring futamra befizetsz, 70 € / versenynap)

Ha mind a 6 Slovakia Ringes futamot beküldöd előre, akkor mindössze 480 eurót utalj…

Forrás: FélSvéd (fekezzrovidebbet.blog.hu); További információ, részletek: felsved@compaya.hu


“Három fős csapatoknak a nevezés 200 euró, ami eléggé jónak mondható…”


Folyamatos infók pályanapokról, amatőr versenyekről és egyáltalán a pályázásról EZEN a Facebook oldalon!

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending