Csatlakozz hozzánk

Blog

PályaPéntek: Régi-új pályán a Superbike

Bő két hónapos szünet után végre ismét egymásnak feszülnek a Superbike-világbajnokság legjobbjai, akik több évnyi kihagyás után újra Németországba, azon belül is a Lausitzringre látogatnak

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Bő két hónapos szünet után végre ismét egymásnak feszülnek a Superbike-világbajnokság legjobbjai, akik több évnyi kihagyás után újra Németországba, azon belül is a Lausitzringre látogatnak.

Legutóbb július első felében, Laguna Secában láthattuk megmérkőzni egymással a Superbike-világbajnokság versenyzőit, most pedig a Lausitzringen mérhetik össze a tudásukat. Ráadásul nem is csak ők, hanem az összes betétsorozat is jelen lesz a több év után visszatérő németországi helyszínen, így magyar szempontból is bőven lesz kiért szorítanunk.

A hétvégén egyébként a Kamion-Eb és a TCR International Series szezonja is folytatódik; a belgiumi csíkon Kiss Norbi és a többi kamionos folytatja idei küzdelmeit, míg a hétvégi F1-es futam helyszínén a B3 Racing Team triója igyekszik felvenni a versenyt a TCR International Series többi szereplőjével. Lássuk, pontosan mikor gurulnak pályára az egyes kategóriák a három hétvége folyamán:


– a legfrissebb sporthírek a P1Race oldalán

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending