Connect with us
Suzuki
just1 mx

Blog

PályaPéntek – Rekord kísérlet a magyarországi Nitro Circus Show-n

Mivel a hétvégén nem várható motorverseny, ismerkedjünk meg a hazánkba látogató Nitro Cirkusszal!

Published

on

palyapentek nitro circus
jgpr
RST AIRBAG
Travis Pastrana és csapata június 14-én a Groupama Arénában borzolja Nitro Showjával a kedélyeket. Az action sportok szerelmesei már visszaszámolnak, hogy a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese itt nálunk is bemutassa tudását. A rajongók örömére, és nem kicsi várakozására egy mutatvány biztos bekerül a Nitro Circus történelemkönyvébe. Az elmúlt héten Stefano Favaro, Budapest Jump CEO – a magyarországi szervező iroda részéről kilátogatott Amerikába, a Nitro Circus főhadiszállására, ahol Kurt Nicoll-al, Nitro Circus Live European Tour CEO – találkozott.

„Már régóta ismerem személyesen Kurt Nicoll-t (balra), ismeretségünk régről gyökerezik, ő volt a KTM sport igazgatója, amikor Talmával aláírtuk a szerződést a KTM gyári csapatához. Ebből következik, hogy nemcsak régi, de jó is a kapcsolatunk! Természetesen a mostani találkozónk fő témája, a múlt jó emlékei mellett a jelenlegi SHOW! Megmutatta nekem az eszméletlen szerkezeteket, amikkel a fiúk előszeretettel repkednek a motorokon kívül. Egy – kettőre fel is ültem, igaz csak a földön! De a lényeg az mindenképp az, hogy sikerült meggyőznöm, hogy tegyék még emlékezetesebbé a műsort, ami csak Magyarországhoz kötődik majd. Így nálunk Budapesten lesz egy rekord kísérlet, amit a Nitro Circus fiúk eddig még nem mutattak be közönség előtt! Az, hogy ez mi, még többet nem árulhatok el, de az biztos, hogy nagyot fog szólni!” – nyilatkozta Stefano, aki a napokban tért vissza a tengerentúlról a Nitro Circusnál tett látogatásáról.

Aki még nem tudná mi is az a Nitro Circus?

Egy lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér az action sport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán. Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását. Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Cam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki. A show keretében láthatunk majd hómobilokat, quadokat, tandem krosszmotorokat, minimotorokat, és még sok más érdekességet. A műsorban szerepelnek majd őrült tárgyak, többek között kerekeken guruló hűtőszekrény és fürdőkád, de egy lustálkodásra szánt heverő is megjelenik.

A Nitro Cirkuszban nem csak motorokat láthatunk!

Jegy Információk

A jegyek értékesítése  folyamatos – az érdeklődők a Ticket Express oldalán (www.tex.hu) 4 kategóriából választhatják ki a számukra megfelelőt. Az ülőhelyek elhelyezkedése ez esetben különösen fontos szempont lehet, hiszen a tökéletes Nitro-élményhez az is hozzátartozik, hogy a legjobb szögből kapjuk el a lélegzetelállító mutatványokat. De a rajongók szerencséjére a Groupama Aréna, mint helyszín tökéletes választásnak bizonyul, hiszen a pálya kialakításakor a tervezők figyeltek arra, hogy minden ülőhelyről, minden esemény élvezhető legyen az arénában.

Helyszín és időpont: Groupama Aréna, 2015. június 14.

Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending