Csatlakozz hozzánk

Hírek

PályaPéntek – IDM a Hungaroringen

Ezúttal az év hazai versenyét ajánljuk! Rég rendeztek már itthon olyan rangos nemzetközi gyorsasági versenyt, mint a német superbike bajnokság fordulója – jutányos áron juthatunk jegyekhez

Közzétéve

ekkor

nap videoja 2015 junius
Sportster
MAI Kótyavetye

A 9. fordulós Nemzetközi Német Bajnokság 5. versenyhétvégéjét Mogyoródon rendezik – és a legjobb hír számunkra, hogy Magyarországon a jegyek nagyjából féláron kaphatóak a többi IDM helyszínhez képest. A hétvégi jegy elővételben például 16 euróba kerül, ami paddock- és boxbelépőt is tartalmaz. A gyerekeket játszóház várja, a felnőtteket esti party, ahol a versenyzők is jelen lesznek – ez nem a GP.

Hogy miért is annyira komoly dolog a német bajnokság? Az IDM Superbike-ban például WSBK-t megjárt menők is mennek, említhetnénk Max Neukirchnert vagy Lorenzo Lanzit, de egyéb érdekes kategóriák is vannak, például Moto3-asok, (szuper)nakedek, oldalkocsisok, R6-osok, GSX-R750-esek vagy utánpótlás KTM-esek, a “szokásos” SST1000 és SSP600 mellett.

A hétvégi jegy a helyszínen 20 euró, a vasárnapi (július 5.) versenynap 15, a szombati edzésnap 10, míg a pénteki szabadedzések ingyenesen látogathatók. IDM-viszonylatban erősen akciósan láthatunk tehát nívós versenyeket olasz, spanyol, német, ausztrál, cseh és egyéb versenyzőkkel – magyar sajnos nincs a mezőnyben, de ha jól tudjuk, Győrfi Alen számára ez a terv… Ez a sorozat a színvonalát tekintve egy EB-nek felel meg – Európában a BSB után a legerősebb bajnokság.

Ime az időterv:

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending