Csatlakozz hozzánk

Hírek

Pályamotorozás a Hungaroringen

Minden, amit tudni lehet a HUMOK pályanapjairól. Következő május 13 és 15!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Szöveg: HUMOK

Minden, amit tudni lehet a HUMOK pályanapjairól. Következő május 13 és 15!

Egyre több a motoros az utakon, de a pályamotorozási lehetôség , amely alapvetô fontosságú lenne a biztonságos motorhasználat elsajátítása érdekében, egyre kevesebb. Azon a kevés nyílt napon, ami hozzáférhetô a Hungaroringen, egyre nagyobb a tömeg és valljuk be sok embert elijesztenek a motoros és motoros közötti technikai, gyorsaságbéli  különbségek. Pedig lenne igény a kezdô, gyakorlatlanabb motorosok részérôl egy kisebb, szinte klub-szerû motorozásra, ahol biztonságos keretek között próbálgathatnák saját és jármûvének határait kifelé tologatni. Ez elengedhetetlen lenne a valódi motoros kultúra megteremtése irányában, de sajnos a lehetôségek szûkösek. Tökéletes megoldást mi sem tudunk ajánlani, de egy olyan lehetôséget ami ezidáig nem volt, azt igen !

2009-ben egy eddig nem létezô, kimondottan amatôr motorosok számára megnyíló lehetôség szeretnénk bemutatni. Az eddig zárt napoknak minôsülô HUMOK-ASZALÓS Aprilia Motoros Iskola 3 napos tréningjeinek 2. és 3. oktatási napján, csoportbontás nélküli, 2 órás pályamotorozásra van lehetôség a Hungaroring aszfaltcsíkján.


Boxban várjuk az indulást

Időpontok:

május: 13, 15, 26, 27, 28, 30
június: 1, 5, 17, 25
augusztus: 5, 6, 13, 14, 19, 25

A pályahasználat ára 12.000 Ft
Jelentkezni lehet a 20/ 525-2837-es telefonszámon !


Az oktatás is rendületlenül folyik.

Fontos, hogy elsôsorban nem versenyzôk számára szeretne a HUMOK lehetôséget biztosítani, így fôleg kezdôk, amatôrök, pályázni szeretô hobbi motorosok jelentkezését várják. Mivel a létszám korlátozott ( kb. 40 fô ) ezért első sorban nekik szeretnénk lehetőséget biztosítani.


Az oktatásra szánt géppark egy része
Néhány fontos újdonság a jelentkezéssel kapcsolatban

A jelentkezés akkor válik hivatalossá, amikor a jelentkezô a díj 50%-át elôre kifizette. Errôl igazolást kap, amely kód ismerete nélkül nem fejezheti be a regisztrálást a helyszínen így nem is mehet fel a pályára. A folyamat automatikus és egy dedikált Web oldalon keresztül történik. Amennyiben az idôjárás hivatalosan megtarthatatlanná teszi a pályanapot úgy a befizetett elôleget a jelentkezô visszakapja, vagy másik idôpontra válthatja át . Ha hivatalosan a pályanapot nem minôsítik esô nappá, de a jelentkezô nem érkezik meg, úgy az elôleg elvész ! A pályanap státuszáról hivatalos értesítést kap minden jelentkezô legkésôbb aznap délután 3-ig !

Aki a pályahasználati szabályokat megszegi ( pl piros zászló ellenére a pályán marad, vagy nem megfelelô öltözékben megy fel a pályára ) azt a pályanap szervezôje a további pályanapokon való részvételtôl eltiltja !

Fontos tudni, hogy ez egy addicionális lehetôség a pályázásra amivel élni lehet de visszaélni nem !


Ideális fékezés gyakorlása. Ez egy kicsit rossz, de alakul 🙂

Comments

comments

Trending