Csatlakozz hozzánk

Blog

Pályagumi-tesztet szervezünk

Egy újabb merénylettel készülünk a jövő hétre

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Magyarországon egyedülálló módon olyan dologra vállakoztunk, amit még nem nagyon csinált senki a hazai motoros médiában.

Páyagumikat tesztelünk!
Holnap a Hungaroringen a BROrganisation nyílt napján, ha az időjárás megengedi 4 garnitúra pályagumit eresztünk egymásnak.
Megpróbáljuk kideríteni, melyikkel lehet a leggyorsabban menni, melyik a legjobb ár-érték arányú, és talán még az is kiderül, hogy melyik bírja legtovább.

Ehhez a teszthez kaptunk rengeteg segítséget a gumik importőreitől, névszerint Bridgestone Magyarország Kft, Full Gas a Pirelli képviseletében, a Snowfoxtól Michelin-eket kaptunk és van még egy garnitúra alig használt Continental-unk is a hazai forgalmazótól.

Ja a lényeget majdnem elfelejtettem. A gumikat 2 db Honda CBR600RR-re szereltük fel a MOM park mélygarázsában, ahol este 8-ig mindenkit szerettetel várnak gumiszereléssel kapcsolatban. Egyébként Ők azok, akik azzal a vetkőző lányos bannerrel hírdetik magukat az oldalon. Érdemes rákattintani és megnézni az áraikat, mert nagyon jó áron lehet náluk gumikat beszerezni.

A hab a tortán, hogy az egyik tesztmotorunk C-ABS-es így azt is kiderítjük, milyen vele menni a versenypályán az ABS nélkülihez képest.

5 tesztelővel állunk neki a dolognak, lesz amatőr félprofi és profi versenyzőnk is Rizmayer Gábor személyében, aki a múlt hétvégén nyerte meg az IDM sachsenringi futamát.

Tehát jó dolgokat kotyvasztunk a boszorkánykonyhánkban, már megint.
Az importőröknek előre is köszönjük, hogy így mellénk álltak egy ilyen project létrehozásában!
Nektek egy dolgotok lesz csak ezután. Vásárolni. Remélhetőleg a teszt után könnyebb lesz a választás a különböző szempontok alapján.MOM PARK Málygarázs, Bridgestone gumiszerviz

Ígérjük jövő héten csak a billentyűzetet teszteljük és nyomjuk a maxirobogó összehasonlítót és ezt a gumitesztet is.

Ha pedig személyesen szeretnétek velünk találkozni, gyertek holnap a Hungaroring 10-es boxába.

Ha tudtok, intézzetek légyszi jó időt holnapra a Hungaroring fölé!!!!!!!!!!!

BenZso

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending