Connect with us
Suzuki
just1 mx

Hírek

Pályacsúcsot döntött Sebestyén Peti

A Pannónia-ring pályacsúcsát, Meklau 1000 köbcentivel beállított rekordját, Sebestyén Peti 600-as Yamaha R6 motorral szárnyalta túl

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Az OXXO Hungary Yamaha-Toth Team és pilótájuk azzal a céllal érkezett a Pannónia-ringre, hogy a vírus okozta nehéz helyzetet a lehető leghasznosabban töltsék el és megpróbáljanak minél több adatot gyűjteni a versenymotorról.

A beállítások próbálgatása közben már érződött, hogy Peti egyre jobban ráérzett a számára még mindig új márka előnyeire, olyannyira, hogy megdöntötte a pálya abszolút rekordját!

Ugyan a 1.53.59-es idő nem hivatalos – hiszen versenyen kívül motorozta- óriási teljesítmény egy kisebb kategóriájú motorral az Andrea Meklau által tartott 1.53.667-es, 1000cc motorral futott köridőnél jobbat teljesíteni.

„Úgy érzem, hogy remek munkát végeztünk a csapattal a teszteken, amit ez a kitűnő köridő is mutat. Már egész jól összeszoktam a motorral, de ami a legfontosabb, hogy találtunk olyan beállítás változtatásokat a motoron, amik nagyon jó iránynak tűnnek az előttünk álló szezonra. Nem állunk meg, sok feladat áll előttünk még, de végre azt érzem, hogy egy ilyen nehéz szituáció ellenére nem lemaradunk a vetélytársakhoz képest, hanem előnyre tudtunk szert tenni. Bár odébb vannak még a versenyek, sok apró cél lebeg előttünk, amit szeretnék még elérni ebben az időszakban, hogy a lehető legjobb formában álljunk oda a rajthoz legközelebb. Köszönöm szépen a csapatnak és a szponzoroknak a lehetőséget, hogy ilyen keményen dolgozhatok a céljaimért. Hálával tartozom a Pannónia-ring vezetőségének is, hogy biztosítják a helyszínt a tesztekhez, hiszen ilyen kiváló vonalvezetésű pálya remek a beállítások kipróbálásához. Őszinte leszek, rég volta ennyire boldog és elégedett!” – összegezte gondolatait a magyar motoros.

Fotók: Guld Péter

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending