Csatlakozz hozzánk

Blog

Pálya péntek – Tesztekkel indul a MotoGP szezon Sepangban

Malajziában elindult a MotoGP szezon

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Ezen a héten még csak a gyári tesztpilóták mehetnek a 2017-es gépekkel, de jövő héttől már a versenyzők is birtokba vehetik az új MotoGP gépeket. A crash.net élesben figyeli a kint történő dolgokat, így hozzájuthatunk végre egy kis hamisítatlan motorhanghoz videókon. Ezeket alább láthatjátok.

A Ducatinál Stoner és Pirro tesztelte a GP17-et először szárnyakkal, majd szárnyak nélkül, hogy legyen adat arról is, hogy mennyivel rosszabb vezetni a stabilizáló szárnyak nélkül a Ducatit. Lorenzo egyelőre csak a pálya széléről figyelhette a történéseket.

A Yamahánál is a tesztpilóták, Nakasuga és Nozane próbálgatja a kezdőképen látható új M1-est, amelynek a Ducatihoz hasonlóan szintén hízott kissé a hátulja. Még nem lehet tudni, mi rejlik a Ducati dobozában, Pirro is csak elviccelte a dolgokat. Azt mondta szendvicset lehet pakolni az ülés alá, ha menet közben elfáradnak majd a versenyzők, akkor megállhatnak uzsizni. 🙂

Természetesen a tél edzésekkel telt a nagymenőknek is. Találtunk egy olyan ritka videót is, ahol Rossit a saját MotoRanch-án előzik meg, dirt track géppel. Egy ilyen pálya Magyarországon is nagyon kéne, szerintünk nagy kihasználtsága lenne.

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD

Trending