Csatlakozz hozzánk

Blog

Pálya péntek – Tesztekkel indul a MotoGP szezon Sepangban

Malajziában elindult a MotoGP szezon

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Ezen a héten még csak a gyári tesztpilóták mehetnek a 2017-es gépekkel, de jövő héttől már a versenyzők is birtokba vehetik az új MotoGP gépeket. A crash.net élesben figyeli a kint történő dolgokat, így hozzájuthatunk végre egy kis hamisítatlan motorhanghoz videókon. Ezeket alább láthatjátok.

A Ducatinál Stoner és Pirro tesztelte a GP17-et először szárnyakkal, majd szárnyak nélkül, hogy legyen adat arról is, hogy mennyivel rosszabb vezetni a stabilizáló szárnyak nélkül a Ducatit. Lorenzo egyelőre csak a pálya széléről figyelhette a történéseket.

A Yamahánál is a tesztpilóták, Nakasuga és Nozane próbálgatja a kezdőképen látható új M1-est, amelynek a Ducatihoz hasonlóan szintén hízott kissé a hátulja. Még nem lehet tudni, mi rejlik a Ducati dobozában, Pirro is csak elviccelte a dolgokat. Azt mondta szendvicset lehet pakolni az ülés alá, ha menet közben elfáradnak majd a versenyzők, akkor megállhatnak uzsizni. 🙂

Természetesen a tél edzésekkel telt a nagymenőknek is. Találtunk egy olyan ritka videót is, ahol Rossit a saját MotoRanch-án előzik meg, dirt track géppel. Egy ilyen pálya Magyarországon is nagyon kéne, szerintünk nagy kihasználtsága lenne.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending