Csatlakozz hozzánk

Hírek

Palatinus (megint) egyre jobb

Az extrém videóiról elhíresült Palatinus Attila nagyot motorozott Kunmadáron, az Extrém Fesztiválon. Nézzük, hogyan látta belülről a stuntman…

Közzétéve

ekkor

palatinus attila stunt ob3 kunmadaras 2014 aug 20
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A stunt OB 3. fordulóját augusztus 20-án az Extrém Fesztivál keretein belül rendezték a kunmadarasi reptéren. Mint ahogy azt már megszokhattuk, most is az indulók között tudhattuk a HealTech Electronics és a TesztMotor színeit képviselő Palatinus Attilát (Pala#55).

“Már 19-én délután megérkeztünk a helyszínre” – mondja Pala. “Az esti órákban tartottam egy rövid edzést, hogy megszokjam a pálya sajátosságait (lejtés, tapadás, stb.). 20-án reggel már 8 órakor újra a depóban voltunk, majd 9-től a nevezés és a szabadedzés következett. 11 órától kezdődött a kvalifikáció, ahol a 4. helyre sikerült magam bemotorozni. Ezt a best trick, azaz a legjobb trükk versenye követte, ahol sikerült megtartanom ezt a pozíciót”


“13 órától megkezdődtek a döntők (szabad 6 perc), ahol igen nagy volt az adok-kapok, ugyanis szinte az egész mezőny átrendeződött – hiszen mindenki igyekezett a legtöbbet kihozni magából. Ez velem sem volt másképp, mivel a döntőben szerzett pontok alapján sikerült megelőznöm a 3. helyen álló Kötél Pistit. Kulman Miki viszont ezt überelve beszúrt elém, így végül övé lett a dobogó legalsó foka, én pedig a 4. helyen zártam a napot”


“Összességében elégedett vagyok ezzel az eredménnyel, hiszen az egész versenyen az élmezőnyben tudhattam magam. Sőt, ez újabb motivációt adott a felkészülésekhez, mivel csak karnyújtásnyira voltam az idei évre általam kitűzött tervek megvalósításának egy részétől – ami nem más, mint hogy minél több dobogós helyezéssel zárjam a 2014-es stunt szezont”


A versenyt végül Mókus (Herczeg Balázs) nyerte, Tompika (Végh Tamás) előtt. Pala idei mérlege: 6., 5. és most egy 4. hely, ami csakis annyit jelenthet, hogy a stunt-idényt a dobogón zárja majd. A negyedik (záró)fordulóra október elején a Hungaroringen, az Extreme Technical Weekend keretein belül kerül sor.

– az első (Hungexpo) és a második (Kunmadaras) stunt OB fordulóról korábban beszámoltunk
– Palatinus legutóbbi filmje – természetesen – A nap videója: Pala giroszkópikus műsora

Pala a Yamaha új “bulimotorjaival” is huligánkodott az Arénában…

Balra az MT-09, jobbra az MT-07, középen pedig Pala mutatja, hogy miket hajt meg hamarosan… Beszámolója a röpke Yamaha-próbáról úgyszintén hamarosan…

Képek: Ferenczi Péter

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending