Connect with us
Suzuki
just1 mx

Videók

Palánál télen sincs holt szezon!

Ő ilyenkor is olyan rendszerességgel tartja a motoros edzéseit mint nyáron a 25-30 fokban. Igyekszik minden lehetőséget megragadni a motorozásra.

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG
Ha télen száraz az aszfalt akkor ott gyakorolja az új stunt trükköket, és csiszolja tökéletesebbre az eddigieket, ha befagynak a vizek, akkor pedig jégen nyomja a driftet és az egykerekezést. Elmondása szerint ő -10 °C és +40 °C között van “hitelesítve” a motorozásra. Így ha hó esik és “csak” 0 °C körül van a hőmérséklet akkor elő a quad-al és irány edzeni. Ez nemrégiben is így történt. Az ICON versenyző Pala miután megszánkóztatta az LTR 450-esel a családot, azután nyomott vele egy jó kis drift edzést amiről szerencsénkre egy rövid videót is csinált nekünk.
Pala eddigi filmjeit itt tudjátok megnézni.

Pala mondja: “Annyira bejött nekem ez a havas csapatás hogy már el is kezdtem szervezni a következő havas kis filmet a HealTech Electronics (főszponzorom) támogatásával, amivel terveink szerint képileg és akció ügyileg is egy igen komoly filmet tudunk majd összerakni. Ebből kifolyólag érdemes föliratkozni a youtube csatornámra mert a következő film is ott landol majd! ;)”

 

Néhány kép erről az aprócska csapatásról:

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending