Csatlakozz hozzánk

Blog

Paláék megint készülnek valamire… (videóval frissítve)

A nap videója – lesz hamarosan! Ismét fortyog valami – újszerű – finomság a hazai Instar films boszorkánykonyhájában: a főszerepben szokás szerint Palatinus Attila stunt rider (teaser video)

Közzétéve

ekkor

pala drone riding teaser
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Szöveg: Palatinus Attila (Pala#55) Képek: Nagyidai Andor Video: INSTAR films.

Leforgattuk a legújabb stunt filmemet, amit természetesen most is az Instar films kamerái rögzítettek. Az égieknek és a meteorológiai előrejelzéseknek hála sikerült nagyon jó időt kifognunk a forgatáshoz. A filmnek a szolnoki Index Autós és Motoros Iskola adott otthont (ezért nagy köszönet jár az ügyvezetésnek).

Kiszivárgott: Drone Riding 🙂

A film t-máját tekintve nem szeretnék sok mindent elárulni előre, talán csak annyit, hogy igyekeztünk ismét valami újat kitalálni. Ebben a videóban szerepel majd mind a két motorom (Honda CBR600 és Suzuki GSX-R1000), tehát lesznek benne technikás és dinamikus elemek egyaránt.

Pala 5. lett idén a stunt OB-n (HSRC)

Az Instar films is felsorakoztatta a teljes eszköztárát, többek között a MotoGP-ből már jól ismert giroszkópos kamerát is, ami előző filmünk (The Gyrocam Ride) fő technikai eszköze volt. Véleményem szerint ebből ismét egy nagyon színvonalas film készül majd el – hamarosan. A filmnek az utómunkái már folynak, így nemsokára láthatjátok majd a „végterméket”.

Egy stunt gumi akkor van kész, ha egy nagy lyuk tátong rajta – ez még bírja…

Mi lesz ebből?! Kíváncsian várjuk…

Comments

comments

Trending