Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Blog

Paláék megint készülnek valamire… (videóval frissítve)

A nap videója – lesz hamarosan! Ismét fortyog valami – újszerű – finomság a hazai Instar films boszorkánykonyhájában: a főszerepben szokás szerint Palatinus Attila stunt rider (teaser video)

Közzétéve

ekkor

pala drone riding teaser
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Szöveg: Palatinus Attila (Pala#55) Képek: Nagyidai Andor Video: INSTAR films.

Leforgattuk a legújabb stunt filmemet, amit természetesen most is az Instar films kamerái rögzítettek. Az égieknek és a meteorológiai előrejelzéseknek hála sikerült nagyon jó időt kifognunk a forgatáshoz. A filmnek a szolnoki Index Autós és Motoros Iskola adott otthont (ezért nagy köszönet jár az ügyvezetésnek).

Kiszivárgott: Drone Riding 🙂

A film t-máját tekintve nem szeretnék sok mindent elárulni előre, talán csak annyit, hogy igyekeztünk ismét valami újat kitalálni. Ebben a videóban szerepel majd mind a két motorom (Honda CBR600 és Suzuki GSX-R1000), tehát lesznek benne technikás és dinamikus elemek egyaránt.

Pala 5. lett idén a stunt OB-n (HSRC)

Az Instar films is felsorakoztatta a teljes eszköztárát, többek között a MotoGP-ből már jól ismert giroszkópos kamerát is, ami előző filmünk (The Gyrocam Ride) fő technikai eszköze volt. Véleményem szerint ebből ismét egy nagyon színvonalas film készül majd el – hamarosan. A filmnek az utómunkái már folynak, így nemsokára láthatjátok majd a „végterméket”.

Egy stunt gumi akkor van kész, ha egy nagy lyuk tátong rajta – ez még bírja…

Mi lesz ebből?! Kíváncsian várjuk…

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending