Connect with us
Suzuki

Blog

Pala: Ride the Moment

Újabb kiváló hazai stunt film, látványos lassításokkal, a főszerepben Palatinus Attilával

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Szöveg, képek: INSTAR films

Elkészült legújabb filmünk Palatinus Attilával, Ride the Moment címmel. A címválasztás már utal a film egyik legkülönlegesebb elemére: szerettünk volna olyan képi világot megteremteni, amilyet hazai készítésű, hasonló témájú filmben még nem láthattunk, ezért egy speciális, másodpercenként 800 képkocka rögzítésére képes kamerát vittünk a helyszínre. Ezek a különleges felvételek adják a film gerincét.

A forgatás egy teljes napot igénybe vett, annak ellenére, hogy két kamerával dolgoztunk végig. Ugyanis minden jelenetet pontosan meg kellett tervezni, hogy a nagysebességű kamerával a leglátványosabb képeket rögzíthessük, mivel az csak 8 másodpercet képes felvenni megszakítás nélkül, amely lassítva így is több percnyi nyersanyagot jelent.

Legmegfelelőbb helyszínnek a kunmadarasi volt orosz katonai repteret találtuk, amely kellően nagy és sokszínű egy ilyen film elkészítéséhez. Egyedüli problémánk a reptér betonjával volt, amely extrém módon radírozta a gumikat, így a gumigyilkos felvételeket csak a forgatás végén tudtuk megcsinálni, nehogy hátsó gumi nélkül maradjunk nap végére…

Palatinus Attila: “Az INSTAR films-szel közösen egy ideje már terveztünk valami különleges videó készítését, ami nem feltétlen a manapság “divatos” stunt technikai repertoárok bemutatásáról szól. Itt inkább a klasszikus elemeket helyeztük előtérbe, amiket egy új megvilágításba helyezve láthatunk a videóban. A film leforgatásához az új szerzeményemet vetettük be, ami nem más, mint egy Suzuki GSX-R 1000 ;)

Pala, Kunmadár, INSTAR

A kulisszák mögött: végig két kamerával dolgozva is egész napos munka volt, ugyanis minden jelenetet pontosan meg kellett tervezni


A gumigyilkos ‘madarasi betonra gazdaságosabb burnout-gépre volt szüksége a csapatnak… :)


Pala, a Divízió2-es bajnokság legeredményesebb versenyzője – és az új Gixxer1000

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending