Csatlakozz hozzánk

Hírek

Padovai motorkiállítás

Mikeboy meghódította Padovát

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT
Képek: Borsay Szabolcs és a www.csajokamotoron.hu

Mikeboy meghódította Padovát

Múlt hétvégén zajlott le a Padovai motorkiállítás, mely immár 15 éves hagyományra nézhet vissza. 56.000 négyzetméter, 11 terem, 630 kiállító és tavaly 85.000 látogató. Ezzel egy időben Veronában Custom bike fesztivált is rendeztek, amin a világ minden tájáról jött motorépítők mérhették össze tudásukat, azaz kreálmányukat.

Mellesleg ez a rendezvény egyben az AMD motorépítő világbajnokság selejtezője is, szóval volt tétje. Már hallom a kérdést, hogy az Orange County Choppers ott volt-e. Igen ott, mint ahogy West Coast Choppers, az Exile Cycles, Walz Hardcore Cycles és még sok Cycles.

De térjünk vissza Padovába, ahol idén dragbike bamutatót tarttottak közel 300 nm-en. Az olasz Whiterace dragster csapat megkérte Borsay Szabolcsot és Szürszabó Leventét, hogy állítsák ki ők is a motorjaikat, ahol olyan világhírű versenyzők dragbike-jai voltak kiállítva, mint a világcsúcstartó rakétamotoros Eric Teubul, Davide Ricci.

Ha már úgyis mentek a srácok, Szabolcs elintézte a szervezőkkel hadd vigyék magukkal Mike Boy-t is. Ez nem bizonyult rossz döntésnek ugyanis az olaszok nem akartak hinni a szemüknek, amikor Miki szombaton elkezdte a bemutatóját. Még az olasz Stuntrider-ek is örjöngve tapsoltak a bemutató alatt. Ráadásul a két showt egyenesben közvetítették a kiállítás weboldalán, így sok ezer ember láthatta Mikit. A show után maga a Padovai Expo igazgatója jött oda gratulálni és megigérte, hogy amikor csak lehetséges, Mikit fogja hívni bármilyen jellegű kiállítás is lesz Padovában! Ez még nem elég, ugyanis Mikit ezen kívül meghívták Európa egyik legnagyobb motorostalálkozójára, a júniusban Udine mellett megrendezésre kerülő Biker Fest-re és az augusztusban Angliában megrendezésre kerülő Bulldog Bash találkozóra!

Galéria
 

Comments

comments

Trending