Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ózdon a Robogó Roadshow

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Amennyire a nemzet nagy költőjének fogalma sem volt, hogy mi az a robogó, annyira nem tudta a VV-repper, hogy elfoglalják szülővárosát. A Sava és Putoline Robogó Roadshow 2. állomása Ózd volt.

A B Mobil robogókereskedés a legfrankóbb helyet találta meg, a Monster Beach melletti óriásparkolót, a város közepén.
Míg a kiskőrösi megmérettetésen a nevezők átlagéletkora a 20-at verdeste alulról, addig Ózdon az idősebb robogós korosztály hajtott az első helyért.

Ezer éves, de még javában hasító Honda Dio, szétfaragott miniRiga chopper és jópár szériaközeli 50-es bajuszos és csupaszképű tulajdonosa szedte csokorba a bójákat… eleinte.

A közel 2 órás gyakorlási lehetőség épp elég volt arra, hogy a pálya átrendeződjön, a kapuk egyre szélesedtek, de ez nem jelentette azt, hogy az időre futott versenyre ne kerültek volna vissza az eredeti helyükre a pályaalkatrészek.

A lábletétel és bójaérintés 3mp, a bójadöntés 5mp-es büntetéssel jár, így a gyorsaság relatív, az aranyközép a stabil lendületes, de kellően óvatos gurulás. A pálya részét képezi 2db tárgy megmozgatása, azaz a Putoline-os hordókról 1x egy Monstert, 1x egy Putoline olajat kell átszállítani és azt a talpára lerakni a megadott pontra, mindezt az időmérés alatt. 3mp-es büntetés jár itt is, ha bármelyik doboz nem a talpára kerül.

A Robogó Roadshow-n az egyik legtehetségesebb hazai stunt-os, Citrom nyomott egy olyan show-t, hogy még a kádból is kiugrott a szomszéd házban lakó asszonyság, aki, ha nem takarta volna el magát, akkor sem tudta volna a figyelmet magára terelni, annyira elámult a közönség Citrom mutatványaitól, kiemelten a hugyozó kutyapózt megtapsolva, ami természetesen egykeréken abszolvált a művész, körbe-körbe haladva.

Ózd és a nedvesség örökre egybefonódott a történelem folyamán, mintha Majka reppelt volna egy tetőn, úgy köpködte a nyálát egy sötét felhő. A gyakorlás során páran felmérték a saját képességüket, amire az időmérés következett, elhúztak… de az is lehet, hogy a közelgő esőtől paráztak be.

A kvalifikáción minden indulónak csak 1 kör mért lehetősége van, aki hibázik, az elméletileg eldobhatja magától a győzelem lehetőségét. Az időmérésen gyorsak közé tartozók közül többen is hibáztak, ám egyikük óriási szerencséjére 2 bójaérintés után is a legjobb időt érte el.

Az ózdi győztes: Liktor Sándor, aki részt vehet a Sava és Putoline Robogó Roadshow 7., budapesti állomásán, ahol a 6 roadshow robogós ügyességi győztessel versenghet a Magyarország legügyesebb robogósa címért!

A roadshow következő állomása: június 22. 13:00  – Székesfehérvár, Praktiker Parkoló

Robogó roadshow - Ózd

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending