Csatlakozz hozzánk

Hírek

Óvást nyújtott be a Tomracing

Gyorsasági OB, Pannónia-ring: a bajnokság záróversenye nem zajlott zökkenőmentesen…

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A Pannónia-ringen lezárult az Országos Bajnokság idei sorozata, ami a 600-as, 750-es és 1000-es kategóriákat jelentette, valamint a K2 Road & Ride Kupa, szintén ezekben a kategóriákban. Az Oxxo Energy Tomracing csapatának versenyzői mindhárom kategóriában képviselték a csapatot és a hideg ellenére várták a futamaikat…

Sajnos az időtervben többször is módosítások történtek, így néha kapkodások árán sikerült elérni, hogy mindenki élni tudjon az időmérés és edzés adta lehetőséggel. A versenyeket az Országos Bajnokság 1000-es futama kezdte, ahol a csapat színeiben Juhász Dávid állt a rajtrácsra. Kemény csatát vívott, de sajnos a dobogóról lecsúszva a 4. helyen intették le.

A 750-esek szintén ebben a mezőnyben versenyeztek és az itt induló tomracinges Dér Zoltánnak sikerült a 2. helyen célba érkeznie, így dobogóra állhatott. Ezt követően a 600-as futam következett, ahol Kurucz Ferenc a 4., Péntek László az 5. helyet szerezte meg.

A versenynap viszont még nem ért véget, hiszen a K2 Road & Ride Kupasorozat versenyei következtek, ahol szintén indított a csapat versenyzőket. Először a 600-as verseny rajtolt, ahol Biel Richárd az 5. helyen futott be, majd az 1000-eseknél Csutak Péter lett kategóriája 2. helyezettje.

A pénteki napon a verseny végén óvást nyújtott be a Tomracing Team, aminek sajnos a helyszínen nem lett megoldása. A MAMS vizsgálatot kezdeményezett az ügyben, mivel nem ment minden a szabályok szerint a versenynapon.

Az Adrenalin H-Moto Team sajtóközleményét idézzük:

“A Superstock 600-ban aztán a futamot követően a motorosok többségének támogatásával egy versenyző óvást nyújtott be, ám többórás vita után ezt ugyan visszavonta, de csak annak ígéretében, hogy a Magyar Motorsport Szövetség kivizsgálja a versenyen tapasztaltakat. Egyelőre a kihirdetett végeredmény tekinthető véglegesnek, hiszen nem tudhatja senki, a MAMS vizsgálata milyen eredménnyel zárul majd”


Péntek László az ötödik…


…míg Kurucz Ferenc a negyedik helyet szerezte meg az OB 600-asok között

Forrás: Tomracing Team

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending