Csatlakozz hozzánk

Hírek

Öt év után nyílt új Suzuki szalon

Törökbálinton nyílt meg a Suzuki tizennegyedik motoros márkakereskedése a hétvégén. A Suzuki Harmati szalon névadó tulajdonosa Harmati Árpád korábbi legendás superbike versenyző

Közzétéve

ekkor

suzuki harmati megnyito
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Magyar Suzuki Zrt. a motorkerékpár-piac további bővülésére számít. Harmati Árpád, a korábbi kiváló superbike versenyző törökbálinti motorkereskedése mostantól
Suzukikat is árul. Ebből az alkalomból szombaton nyitóbulit tartottak az M1-es autópálya közelében található szalonban.

Az ünnepség keretében a kereskedés tesztvezetést is szervezett: az érdeklődők 15 perces tesztútvonalon próbálhatták ki a márka legnépszerűbb modelljeit (a típusokra kattintva a teszteket olvashatod), a GSX-S1000 és GSX-S1000F „sport roadster” párost, a V-Strom 650XT kalandmotort, az Inazuma 250F-et, továbbá a 650 köbcentiméteres Burgman és a 110 köbcentis Address robogót.

A megnyitón közreműködött az In Medias Brass fúvósegyüttes: Ott Rezső külön erre az alkalomra komponált művében a hagyományos hangszerek mellett szólamot kapott egy öblös hangú Intruder M1800R nagymotor is:


A kereskedésben a márka 2015-ös modellévjáratából megtekinthető és megvásárolható a GSX-S1000 és GSX-S1000F, a Bandit 1250S, a GSR750, az Inazuma 250F, a Burgman 200, valamint az Address robogó is. „Üzleti filozófiánk, hogy mindig megtaláljuk azt a motort, amelyik ügyfelünk tudásához, igényeihez, életstílusához a legközelebb áll. Ebbe a törekvésünkbe tökéletesen illeszkedik a Suzuki folyamatosan megújuló, széles modellpalettája” – mondta Harmati Árpád a szalonnyitón.


„Az év első felében 12 százalékkal bővült Magyarország motorkerékpár-piaca a megelőző évhez képest. A Suzuki 256 motort adott el augusztus végéig, ami nagy előrelépés 2014-hez képest, amikor egész évben kelt el 186 a márka kétkerekűiből. A biztató adatok alapján növekvő keresletre, bővülő forgalomra számítunk. A Suzuki a vásárlásokhoz kedvező hitelkonstrukciókat biztosít” – mondta el Krisztián Róbert, a Magyar Suzuki Zrt. értékesítésért felelős operatív igazgatója, majd japán hagyomány szerint átadta a kereskedés vezetőjének a Suzuki-szalonok elmaradhatatlan kabalafiguráját, a vevőket szerencsehozó bal mancsával invitáló, pénzbőséget hozó porcelánmacskát:


A Suzuki Harmati a márka tizennegyedik motorkerékpárokat forgalmazó márkakereskedéseként nyílt meg – a Suzuki ezzel öt év szünet után tarthatott újra szalonavatót Magyarországon.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending