Csatlakozz hozzánk

Hírek

Öt év után nyílt új Suzuki szalon

Törökbálinton nyílt meg a Suzuki tizennegyedik motoros márkakereskedése a hétvégén. A Suzuki Harmati szalon névadó tulajdonosa Harmati Árpád korábbi legendás superbike versenyző

Közzétéve

ekkor

suzuki harmati megnyito
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A Magyar Suzuki Zrt. a motorkerékpár-piac további bővülésére számít. Harmati Árpád, a korábbi kiváló superbike versenyző törökbálinti motorkereskedése mostantól
Suzukikat is árul. Ebből az alkalomból szombaton nyitóbulit tartottak az M1-es autópálya közelében található szalonban.

Az ünnepség keretében a kereskedés tesztvezetést is szervezett: az érdeklődők 15 perces tesztútvonalon próbálhatták ki a márka legnépszerűbb modelljeit (a típusokra kattintva a teszteket olvashatod), a GSX-S1000 és GSX-S1000F „sport roadster” párost, a V-Strom 650XT kalandmotort, az Inazuma 250F-et, továbbá a 650 köbcentiméteres Burgman és a 110 köbcentis Address robogót.

A megnyitón közreműködött az In Medias Brass fúvósegyüttes: Ott Rezső külön erre az alkalomra komponált művében a hagyományos hangszerek mellett szólamot kapott egy öblös hangú Intruder M1800R nagymotor is:


A kereskedésben a márka 2015-ös modellévjáratából megtekinthető és megvásárolható a GSX-S1000 és GSX-S1000F, a Bandit 1250S, a GSR750, az Inazuma 250F, a Burgman 200, valamint az Address robogó is. „Üzleti filozófiánk, hogy mindig megtaláljuk azt a motort, amelyik ügyfelünk tudásához, igényeihez, életstílusához a legközelebb áll. Ebbe a törekvésünkbe tökéletesen illeszkedik a Suzuki folyamatosan megújuló, széles modellpalettája” – mondta Harmati Árpád a szalonnyitón.


„Az év első felében 12 százalékkal bővült Magyarország motorkerékpár-piaca a megelőző évhez képest. A Suzuki 256 motort adott el augusztus végéig, ami nagy előrelépés 2014-hez képest, amikor egész évben kelt el 186 a márka kétkerekűiből. A biztató adatok alapján növekvő keresletre, bővülő forgalomra számítunk. A Suzuki a vásárlásokhoz kedvező hitelkonstrukciókat biztosít” – mondta el Krisztián Róbert, a Magyar Suzuki Zrt. értékesítésért felelős operatív igazgatója, majd japán hagyomány szerint átadta a kereskedés vezetőjének a Suzuki-szalonok elmaradhatatlan kabalafiguráját, a vevőket szerencsehozó bal mancsával invitáló, pénzbőséget hozó porcelánmacskát:


A Suzuki Harmati a márka tizennegyedik motorkerékpárokat forgalmazó márkakereskedéseként nyílt meg – a Suzuki ezzel öt év szünet után tarthatott újra szalonavatót Magyarországon.

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Trending