Csatlakozz hozzánk

Hírek

Őrült robogótuning Japánból

Értelmet ne keressünk benne, a lényeg a feltűnés.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Semmiféle rossz érzés nincs bennünk a japánokkal kapcsolatban, de hogy a felkelő nap országában valami nem stimmel néhány emberrel, azt régóta sejtjük. Legalábbis az interneten tőlük áradó hülyeség ezt sugallja.

A fingós flashjátéktól a tévés szexpankrációig mindenféle perverzió született már ezen – egyébként nagyrabecsült – országban. A kiskorúak és a gyengébb idegzetűek védelme érdekében ezekből most inkább nem linkelünk be semmit. Aki keres, talál…

Bőven van bámulnivaló 18-as korhatárkarika nélkül is, ezúttal egy csokorra való robogót gyűjtöttünk össze nektek. A lényeg ugyanaz, mint a pucér szereplős tv-show-k vagy az agyontuningolt, giccsparádé dekotora teherautók esetében: a feltűnés. Ha egy ilyen földig ültetett, hátul autógumin guruló, kamionkipufogós izét támasztasz le a kávézó előtt, garantált, hogy mindenki ezt bámulja majd földbe gyökerezett lábakkal. A vizuális sokk akkora, hogy még egy Honda Valkyrie Rune-ról vagy egy MV Agusta F4 CC-ről is képes elterelni a figyelmet. Tiszteletre méltó teljesítmény, valljuk be.

Másért nem is nagyon lehet csodálni ezeket az „alkotásokat”. Motorozni valószínűleg nem lehet velük, nem fordulnak rendesen (vagy sehogyan sem), a gyöngyház fényezésű hasidomot pedig az első apró kavics végigkarcolja, nem kell hozzá járdaszegély.

Mást nem igazán tudunk hozzáfűzni a témához, talán nem is kell, a képek illetve a gépek önmagukért beszélnek. Akinek nem lenne elég, nézelődjön a japán Rodeo Bike Shop honlapján vagy keresgéljen ebben a Flickr fotóalbumban.
Ja igen: ha bárki épített valami hasonlót itt, Magyarországon, kérjük, jelentkezzen! Nem szeretnénk lemaradni róla, de komolyan.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending