Csatlakozz hozzánk
HONDA PCX 2021

Hírek

Őrült robogótuning Japánból

Értelmet ne keressünk benne, a lényeg a feltűnés.

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Semmiféle rossz érzés nincs bennünk a japánokkal kapcsolatban, de hogy a felkelő nap országában valami nem stimmel néhány emberrel, azt régóta sejtjük. Legalábbis az interneten tőlük áradó hülyeség ezt sugallja.

A fingós flashjátéktól a tévés szexpankrációig mindenféle perverzió született már ezen – egyébként nagyrabecsült – országban. A kiskorúak és a gyengébb idegzetűek védelme érdekében ezekből most inkább nem linkelünk be semmit. Aki keres, talál…

Bőven van bámulnivaló 18-as korhatárkarika nélkül is, ezúttal egy csokorra való robogót gyűjtöttünk össze nektek. A lényeg ugyanaz, mint a pucér szereplős tv-show-k vagy az agyontuningolt, giccsparádé dekotora teherautók esetében: a feltűnés. Ha egy ilyen földig ültetett, hátul autógumin guruló, kamionkipufogós izét támasztasz le a kávézó előtt, garantált, hogy mindenki ezt bámulja majd földbe gyökerezett lábakkal. A vizuális sokk akkora, hogy még egy Honda Valkyrie Rune-ról vagy egy MV Agusta F4 CC-ről is képes elterelni a figyelmet. Tiszteletre méltó teljesítmény, valljuk be.

Másért nem is nagyon lehet csodálni ezeket az „alkotásokat”. Motorozni valószínűleg nem lehet velük, nem fordulnak rendesen (vagy sehogyan sem), a gyöngyház fényezésű hasidomot pedig az első apró kavics végigkarcolja, nem kell hozzá járdaszegély.

Mást nem igazán tudunk hozzáfűzni a témához, talán nem is kell, a képek illetve a gépek önmagukért beszélnek. Akinek nem lenne elég, nézelődjön a japán Rodeo Bike Shop honlapján vagy keresgéljen ebben a Flickr fotóalbumban.
Ja igen: ha bárki épített valami hasonlót itt, Magyarországon, kérjük, jelentkezzen! Nem szeretnénk lemaradni róla, de komolyan.

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Trending