Csatlakozz hozzánk

Hírek

Őrült találmányok :)

Utaztál már bőröndön?

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Most megteheted! Ez az érdekes találmány egy chicago-i vállalkozó Kevin O’Donell fejéből pattant ki, mikor egyik utazása során, a reptéren gyermekei felugrottak a bőröndjére és úgy húzta őket. Elnézve a gyerekek örömét rádöbbent, hogy ez még praktikus is lehetne, hiszen milyen gyorsan eljuthatnának a céljaikhoz az emberek, ha a bőröndjükön ülve, egy apró motort vezetve cikázhatnának. Gyors, praktikus, és szórakoztató.

Boyd Bruner motoros barátjával dolgozta ki elképzelését. A könnyű szerkezetű bőröndöt könnyedén át lehet alakítani motorrá, amit egy kis elektromos motor hajt, és egy töltéssel kb 10 kilométert lehet vele zúzni, nyélen húzva 13km/h végsebességgel.
Extrákkal is felszerelték a járgányt, található rajta két darab USB csatlakozó, így bármit fel lehet róla tölteni, akár egy telefont is. Amúgy 32 literes csomagtere van, és akár 118 (motorossal együtt) kilogrammot is vígan elbír. Egy hibája van, 4 kereket dobtak alá, tudom, tudom, praktikusság, de mennyivel mulattatóbb lenne két keréken, nem? 🙂

A fárasztó tömegközlekedést használók számára szinte egy harc eljutni az egyik repülőről a másikig, vagy legyen az hajó, vonat, átszállások tömkelege, több mint megterhelő az órákon át tartó gyalogos cipekedés.
De most már itt van nekünk ez a fantasztikus Modobag néven futó találmány, egy nagyon jópofa dolog, tehát vele sokkal vidámabb és könnyebb lett az élet! 🙂

Nézd milyen egyszerű használni.

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending