Connect with us
Suzuki
just1 mx

Kirakat

Őrült késztetés az ICON-tól: Airmada Sauvetage Deux bukósisak

Női Icon újdonságok a motorozás, a kényelem, a minőség és a biztonság szerelmeseinek

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Ismeritek azt az érzést, amikor a dal találja meg a zeneszerzőt?
A Sauvetage grafikája pont ugyanígy született meg.
Tudjuk, hogy szeretni fogod, tudjuk, hogy akarod, és tudjuk, hogy megőrülsz érte.
Szerezd meg magadnak!

Sárga színben, XS-es mérettől a 2XL-es méretig kapható.

 • VILÁGSZÍNVONALÚ MINŐSÉG
  Megfelel a DOT FMVSS 218 (US), ECE 22-05 (Európa), és a PSC (Japán) sisak biztonsági előírásoknak. Az adott ország hivatalos matricáját, a hivatalos forgalmazó adja.
 • PLEXI
  Páramentesítő képességgel és többféle színű és sötétségű plexivel kapható.
 • BÉLÉSANYAG
  Rendkívül jó nedvszívó és szellőző képesség.
 • HÉJ
  Fröccsöntött polikarbonát héj a szilárdság, a tartósság és a biztonság érdekében.

– Külső: Az Airmada kényelmesen illeszkedik a hosszúkás fejformájához, mindemellett 6 bevezető, és 4 kivezető légcsatornával kombinálták a kellemes levegőáramlás érdekben. A könnyített héjszerkezet és a belső energiaelnyelő EPS hab formája jól tartja a fejet, ezzel is elősegítve a megfelelő komfortérzetet. Süllyesztett kétcsatornás spoilerrel is rendelkezik, hogy csökkentse a sisak rezgését nagy sebességnél.

–Plexi: A gyors páramentesítő szellőzőrendszer lehetővé teszi a pára nélküli utazást egy szempillantás alatt. A legmodernebb technikának köszönhetően több plexi közül választhatsz az utazás feltételeihez, amely mindegyike páratlan torzításmentes látótávolságot nyújt, mindemellett tökéletesen illeszkedik, jól zárható. Erős és könnyű.

– Bélés: Az energiaelnyelő EPS-hab bélés szinte személyre szabottan, olyan kényelmesen illeszkedik a fejformához, mintha ráöntötték volna. Mindezt tetézi kiváló szellőzésével, jó nedvszívó és kivehető, mosható bélésével. Belsejét teljesen a te kényelmedre fejlesztették ki. Ha egyszer felveszed, sosem akarod levenni.

Icon Optikai Plexi

Minden Airframe Pro és Airmada sisakokkal kompatibilis. A Plexi egy sisakvédő zárral van ellátva, a biztonság érdekében.

AZ ICON TETŐTŐL TALPIG FELÖLTÖZTET

Legyen szó egy kanyarvadászatra a hegyek közt, vagy egy éjjeli motorozásról, rendelkezünk azzal a felszereléssel, ami vigyáz rád, és szárnyalni hagy.

AZ ICON FELSZERELÉSEKET A MOTOPARTSSHOP.HU forgalmazza. Széles méret és típusválasztékkal várnak benneteket a 1026. Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 17-21 száma alatt, ahol fel is tudsz próbálni szinte mindent.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending