Csatlakozz hozzánk

Blog

Örömmel jelentjük: Végre elkezdődött az igazi szezon!

Nálunk vendégeskedik a 2011-es GSX-R 600, 750 és egy E-Max elektromos robogó

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Március vége van és itt az ideje, hogy az oldal címéhez méltóan elkezdjünk dolgozni, azaz motorkerékpárokat tesztelni, és nem csak a neten keringő híreket közölni.
Abban a szerencsében van részünk, hogy ma hoztam el a Suzukitól a GSX-R 750-es tesztmotort, amit nekem kell bejáratni, hiszen 0 kilométerrel kaptam meg. A mai délelőtt azzal telt, hogy minél több kilométert gyúrjak bele, mert holnap nehéz feladat vár a gépre, mégpedig a Hungaroringen fogjuk tesztelni a Fastride magazinnal közösen ezt és a 600-as kistestvérét is.

Van még egy feladatunk holnap a Ringen, mégpedig a Honda CBR modelljeit is ki kell próbálnunk, amelyeket ott fognak bemutatni az újságíróknak, úgyhogy holnap elég sűrű programunk lesz.
Még jó hogy kedden bemelegítettem a szezonra a Safety-Hungary dirt track oktatásán. A terep oktatás kiváló alapozás tavasszal, a berozsdásodott testünket átmozgatni egy igazi motorozással. Négyen vettünk részt a tanfolyamon, és a többiek nevében is kijelenthetem, hogy nagyon hasznos volt. Láthattok nemsokára egy filmet is a Dirt Track napunkról, ahol Stefan Everts jelmezbe bújtam. Annyit elárulok, hogy érdemes lesz megnézni, tele látványos képekkel, interjúkkal… Engem nem láthattok elesni, nekem nem sikerült :), de a többiek jó sokat hemperegtek a porban.

Ha már haladunk visszafelé az időben, akkor azt is elárulom, hogy hétvégén Monoron voltunk a meghívásos motocross versenyen, amiről szintén filmet készít Norbi kollégánk. A rangos mezőnyben olyan nevek voltak, mint Németh Kornél, Szvoboda Bence, Borka Jani… Sajnos egyvalaki azonban hiányzott. Czúni Lacinak nem jött össze a szponzorszerzés így Ő kihagyni kényszerül ezt a szezont.  Ám ez csak a versenyszezonra vonatkozik, hiszen múlt héten Laci tesztelte nálunk a 250-es és a 450-es RM-Z-ket.

Nemsokára jelentkezünk a versenybeszámolóval és az RM-Z tesztekkel is.
De térjünk vissza a nálunk lévő tesztmotorokhoz.
Dénes 2 hete nyaggatja az EMax elektromos robogót, ami elég jónak tűnik, de azért vannak még gyermekbetegségei is, erről is hamarosan beszámolunk mi is és az Autómánia is, mert ma forgatták az elektromos robogókról szóló részt Tóth Zoliék.
Röviden ennyi, amire a közeljövőben számíthattok.
Ha van kívánságotok amiről szívesen olvasnátok, azt megírhatjátok nekünk a kivansag@tesztmotor.hu-ra.

Üdv:
Benkő Zsolt és a TesztMotor.hu csapata:
Molnár Dénes
Kovács Tamás
Kun Zoli
Nagy Norbert
Pásztor Tamás
Molnár “Kenyér” András


Ki tudja mi lehet ez? Elég jól álcázza a kapu, de szerintem a színeiből mindenki tudja a választ.


Bizony-bizony ez itt lent és fent az új 750-es Gixxer


Stefan Everts (:))


Nem kicsi ez a kecske egy csöppet nekem?

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending