Csatlakozz hozzánk

Akciók

Óriási sisakakció az EuroMotorban

Ha már régóta vágysz egy minőségi olasz sisakra, most itt a lehetőség! Legyen az zárt, nyitott, felnyitható, crossover, krossz, vagy modular bukósisak… Nolan és X-lite bukók 20% kedvezménnyel!

Közzétéve

ekkor

euromotor nolan x-lite akcio 2014
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A 2014-es Nolan N43E Air, N91, N52, X-lite X-603 és X-402 GT és X-551 bukósisakokat 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg az EuroMotorban. Így a Nolan N43E Air 53.600, az N91 60.000,
az N52 37.600, az X-lite X-603 84.000, az X-402 GT 100.000, az X-551 pedig 106.800 forinttól elvihető.

Az akciós kínálat

A Nolan N43E Air egy exkluzív és innovatív sisak, melyet a technikai és stílusbeli újdonságok a népszerű túrabukósisak-szegmens élére helyeznek. A moduláris felépítésű N43 Air a legigényesebb motorosok elvárásainak is megfelel, sőt túl is teljesíti azokat: legyen szó városi közlekedésről vagy túrázásról, télről vagy nyárról, az N43 Air minden helyzetben megállja a helyét. Az N43 Air kínálta különböző konfigurációk könnyen és gyorsan elérhetők. A Nolan ezen modelljét számos különleges technikai megoldás teszi egyedivé, amelyeknek köszönhetően képes maximális komfortot nyújtani minden motorosnak.

A Nolan N91 bukósisak 2014-re mind a design, mind a komfort területén megújult. Mikrolock rendszerű csatja finom alumínium ricniből és dupla biztosítóból áll. Finoman beállítható, és maximálisan védett a véletlen kicsatolódás ellen. Anyaga: Lexan, tömege mindössze 1780 gramm, karcálló, víztiszta plexi, Pinlock előkészített, beépített napszemüveggel. A szellőzést állítható áll-, és homlok légbelépő, hátsó kilépő biztosítja. Bélés: Lélegző, antibakteriális, kivehető, mosható Clima Comfort bélés. Bogárháló, Nolan n-com előkészítés.

Az X-lite X-603 (a méltán népszerű X-602 utódja) egy áramvonalas, komfortos, kiválóan szellőző sport/sporttúra bukósisak. Karbon-kevlár kompozit héjszerkezetű, 3 héjmérettel készült, karcmentes plexivel szerelt sisak, kivehető-mosható Unitherm Light Racing béléssel, dupla D gyűrűs csattal, áll-, homlok-, fej- és tarkószellőzővel, NFRS párásodásgátlóval, és N-Com kommunikációs előkészítéssel.

Az X-lite X-402 GT (lásd a fenti kezdőképen) új mércét állít fel a nyitott fejvédők piacán. Az új fejlesztésű modell alapját a jól ismert X-402 adta, technikai újításainak egy része pedig a Nolan N43 Airből érkezett. A kompozithéjas X-402 GT legfontosabb újdonsága a speciális kialakítású, kivehető állvédő, amelynek köszönhetően a típus nemcsak a nyitott, hanem a zárt sisakokra vonatkozó ECE homologizációt (P/J) is megkapta. Ez azt jelenti, hogy az állvédővel felszerelt X-402 GT a zárt sisakokéhoz hasonló védelmet nyújt viselője számára. Az állvédő alsó felére szélterelő rögzíthető, a modell így nemcsak a nyári melegben, hanem a hűvösebb hónapokban is kiváló választás.

Az N52 fordulópontot jelentett a Nolan számára az off-road piacon. Ez a bukósisak a versenypályák világát idézi, s azon lelkes terepmotorosoknak készült, akik számára fontos a kiváló ár-érték arány. A kis súlyú és merész formatervű N52 készítése során a Nolan mérnökei a legapróbb részletekre is gondosan odafigyeltek – elég csak a krómozott szellőzőket vagy a napellenző csavarjait említeni. Felszereltsége: sakításmentes napellenző/arcvédő, kivehető és mosható Clima Comfort párnázás, amelyet Sanitized higiéniai eljárással kezeltek, Roost Deflector: gumiból készült védő terelőlap az állvédő felső részén, dupla D gyűrűs csat, párnázott állszíj antiallergén, Sanitized higiéniai eljárással kezelt anyagból.

A prémiumkategóriás X-551-et az utcai supermotók és a túraendurók szerelmeseinek készítette az X-lite. A zárt sisakokéhoz hasonló plexivel ellátott X-551-et minden részletében úgy tervezték meg, hogy megfeleljen a kategóriákat ötvöző crossover stílus követelményeinek: különlegesen kényelmes, high-tech anyagokból készített, kivehető és mosható bélést, kivehető és mosható Steadyfit arcpárnákat, a szegmensben még ritkaságnak számító belső napellenzőt (VPS), dupla D gyűrűs csatot, valamint – világújdonságként – N-Com X-Series gyári kommunikáció előkészítést kap alapfelszerelésként. A sisak súlya, térfogata és légellenállása a lehetséges minimumon marad, illetve a különböző héjméreteknek köszönhetően arányban áll viselője testméretével. A sisak három konfigurációban használható: plexivel és silddel felszerelve (vegyes használatú/crossover sisak); silddel, plexi nélkül (terepsisak); plexivel, sild nélkül (utcai sisak).

További részletek az EuroMotor weboldalán

Az akció a raktáron lévő összes fényezésre vonatkozik, a készlet erejéig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

EuroMotor üzletbemutató ITT!

Comments

comments

Trending