Csatlakozz hozzánk
MPS SC Vintage

Akciók

Óriás GIVI tanktáska kedvezményes áron

Ha nálatok is örök dilemma, hogy mit vigyetek magatokkal a túrára, a megoldás ez a hatalmas tanktáska, aminek feneketlen bendője szinte mindent befogad, amire csak szükség lehet

Közzétéve

ekkor

givi tanktaska a shoxban
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A férfiak és a nők mind más-más dolgokat tartanak fontosnak. Amitől a hímnemű egyedek erősnek és magabiztosnak érzik magukat, azok a nőknek felesleges kacatoknak tűnnek, ők inkább a kényelmük biztosítását látják elsődlegesnek. De ne aggódj, nem fogtok összeveszni ezen. A családi béke biztosítva van, ha mindent magatokkal visztek.

A GIVI SV205 mágneses tanktáskája teljesen kibővített állapotban rekord mennyiségű, 42 liternyi poggyász befogadására képes. Brutálisan erős mágnesei így is a helyén tartják, de ha száguldozni akarsz vele, extra hevederekkel még biztonságosabban rögzítheted. A tetején lévő kihúzható GPS tartóba az okostelefonodat is berakhatod, nagyméretű oldalrekeszeibe és zsebeibe mindenféle fontos cuccot pakolhatsz. A tanktáska vízálló, a motor tankjával érintkező részei kímélik a fényezést.

Legfőképp naked és túra motorkerékpárokhoz ajánlott, poliészter anyagból készült, vízálló zippzárakkal. A felső rész lecipzárazható. Kivehető mágnesekkel. Műanyag tankokhoz hevederei segítségével vagy T460 tanktáska adapterrel rögzíthető. Külön esővédő fólia is jár hozzá.

A hatalmas tanktáska kialakításának köszönhetően sokrétűen használható, olyanra szabhatod, amire éppen szükséged van

Mindezt most megszerezheted kedvezményes áron. Mindössze annyit kell tenned, hogy előkapod 2013-as SHOX katalógusodat, mert a benne található ajándékutalvánnyal 2013. április 2. és 6. között 5000 Ft kedvezménnyel, 38 430 Ft helyett 33 430 Ft-ért kapod meg a GIVI legnagyobb tanktáskáját. Az online katalógusból kinyomtatott kupont is játszik!

A kupont országszerte a Shox katalógus utolsó oldalán és az áruház honlapján felsorolt üzletekben válthatod be.

SHOX Motoros Áruház

Budapest, 1033 Szentendrei út 89-93.
Vevőszolgálat: 06-1-430-1035
Forró vonal: 06-30-640-6801
www.shox.hu
Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10:00-18:00-ig
Szombat: 10:00-14:00-ig

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Trending